Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

LP1 RBM Callip's Dancing Dodo


Dodo er født i april 2018 og var egentlig købt for at skulle være min "udstillingshund" - men den karriere holdt kun ganske kort, for da hun skiftede sine mælketænder, sprang de blivende tænder ud med en placering der gav markant bidfejl.
Vi holdt øje med situationen under hele tandskiftet og da Dodo var 10 måneder gammel viste hun tydelige tegn på at det gjorde ondt når hun skulle tygge, idet hjørnetænderne i underkæben gik op og lavede store mærker i ganen.
Dodo blev opereret med en "vital overkapning" hos fantastiske Jens Ruhnau og har fået de fineste "nye" hjørnetænder kombineret med et "flot" overbid, så udstilles kan hun ikke mere.

Træningsmæssigt spænder Dodo vidt, ihvertfald indtil jeg ved hvad hun bedst kan lidt at arbejde med og i det første år har vi trænet på Rally-lydighed, Lydighedsprogram 1, Heelwork to music og tricks. Er også igang med en lille smule Nose Work.

Dodo har nogle udfordringer med mennesker. Hun er bange for visse typer af mennesker. Det har hun været fra helt lille og vi har arbejdet intenst på at det skulle blive bedre, men der er stadig nogle personer som hun slet ikke tør komme i nærheden af. Det bliver et langt sejt træk at få gjort hende menneske-tryg (hvis det nogensinde lykkedes helt), men vi håber og tror på, at vi kan komme rigtig langt i den positive retning.

Dodo blev Rally Begyndermester da hun var 11 måneder gammel og hun fik sin LP1 titel lige da hun fyldte 14 måneder.

Dodo har bestået Færdighedsprøve 1 den 18. august 2019 og Færdighedsprøve 2 den 19. oktober. 2019.