Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

What !!!

Opslået d. 19. juli 2019 kl. 4.55

Jeg blev igår kontaktet af en hundeven, som spurgte om ikke jeg havde lyst til at deltage på et heldags hundetræningskursus som netop var slået op på FB.
Og jo - det lyder som et godt kursus, selvom jeg har det lidt ambivalent med alle de nymodens tiltag, der gøres indenfor hundetræning nu om stunder.

Det er som om alting skal være "nyt" og "mere smart" og også gerne lidt "extremt", og det skal det jo være......for ellers får man nok ikke folk til at lægge over 1000 kr. for en dags træning, hvor man selv får omkring 30 minutters decideret undervisning med egen hund. Hvis man ikke er udpræget nørd og kan suge til sig, når de andre hundeførere er "på", så er det en noget bekostelig timepris for sådan et kursus.

Men er man nørd - og uhhhhh det er lækkert at være engang imellem - så er sådan et kursus jo fantastisk og man kan gå helt høj hjem bagefter.

Nå men tilbage til min hundeven.......jeg svarede, at jeg havde lyst til at deltage på kurset, men ikke kunne, da jeg allerede var booket til noget andet på datoen. Svaret kom prompte - jamen så finder du dig bare et andet kursus på en dag hvor du kan deltage og så betaler vi kurset for dig!

What.....!!!! Betaler I ?? 

"Ja, med alt det du gør for hundefolket, så vil vi gerne takke dig med at betale for et af de dyre heldagskurser, så du melder bare tilbage med tid, sted og pris".

Tusinde, tusinde tak siger jeg bare......sikken en anerkendelse at få, og nu vil jeg da shoppe lidt rundt og finde et godt kursus som jeg kan deltage i.


Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer