Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Ro på....

Opslået d. 11. oktober 2018 kl. 9.10

Jeg er virkelig booket som rallydommer her i efteråret og skal ud og dømme 4 gange i oktober måned. Derudover har jeg selv været arrangør af både LP og rallyprøver for Collieklubben, så tiden flyver frisk.

Når jeg står og dømmer, ser jeg mange forskellige måder at gå rally på (læs førerarbejde) og det giver en del inspiration til mine træningshold og naturligvis også egen træning med Malou og Dodo.

Forleden var der en af mine kursister, der umiddelbart efter at en anden fører havde været til bedømmelse hos mig til rallyprøverne i Ølstykke, sprang frem og hev fat i føreren med ordene...."Du skal på ro-på kursus hos Conni" :-) 
Jeg måtte smile, for jeg kan se hvor meget mine kursister har flyttet sig fra første træningsgang hos mig og indtil idag som er sidste træningsgang i denne runde, hvor vi har haft meget fokus på "ro-på fører" når man går rally. En af kursisterne er netop rykket op i championklassen og har allerede efter ganske få prøver fået sit 1. super cert. For hende har "ro på" været det altafgørende for hendes resultater.

Apropos ro på, så er Dodo startet til træning på rallyhold. 
Som det allerførste, så syntes instruktøren at der skulle meget mere "gang i den" hos føreren (mig), når jeg træner med Dodo, og jeg var af den stikmodsatte mening.

Det er ikke nyt for mig, at nogle af mine instruktører syntes, at al træning skal foregå som var det kampleg mellem hund og fører og jo vildere jo bedre, og når jeg fortæller, at den slags træning har jeg ikke lyst til at lave med Dodo, fordi hun er så vild i sig selv at det helt kammer over, hvis jeg leger vilde dyr med hende, så ser instruktørerne forundrede på mig.

Til første gang træning på rallyholdet lod Dodo sig aflede særdeles nemt i første del af timen, fordi der var mange fremmede hunde på ganske lille plads, og hun skulle holde øje med det hele, så jeg kunne ikke dy mig for at fyre bemærkningen af "jamen hun kan godt derhjemme". :-)

Efter 20 minutter kunne hun også til træning :-)


Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer