Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Der er da nogen der læser...

Opslået d. 28. september 2018 kl. 5.10

Der er da nogen der læser min blog, for jeg har fået et par henvendelser på mit seneste indlæg omkring Dodo's tandsituation.

Jeg har nævnt problematikken i en lukket FB gruppe, som alle os med hunde fra samme opdrætter har, og så væltede skeletterne ud af skabene.

Ting jeg intet har vidst om og jeg må indrømme, at det er det der "irriterer" mig mest lige nu. 

Det viser sig nemlig, at tæven som er mor til Dodo har et par søstre, som har haft mega store tandstillingsproblemer og så er det lige jeg tænker......hvorfor vidste jeg ikke noget om det, og "kunne man ikke have forudset, at den slags kan poppe op i et kuld hvalpe" ? Det kunne man åbenbart ikke, når tæven ikke selv har tandproblemer....men men men.....tænker jeg.

En familie som har en kuldbror til Dodo har skrevet til mig privat, at deres familiehund (som ikke skal udstilles), formentlig kun har 4 fortænder og at det ikke umiddelbart ser ud til at de resterende fortænder er på vej.....så det er åbenbart ikke kun Dodo der har lidt tandudfordringer.

Anyway - vi har været en tur til vaccination hos dyrlægen og bad hende lige kikke på tænderne også, og hun anbefalede, at vi så tiden an et par måneder, imens vi venter på at de blivende tænder vokser ud og bliver store.

Jan er skuffet - ret skuffet faktisk. Mærkeligt da han slet ikke træner eller gør andet med vores hunde, men det betyder åbenbart mere for ham end jeg var klar over. Sådan spontant kom det, "ja, det er sgu ligemeget hvilken hund vi køber, så enten dør de mellem hænderne på os, eller også fejler de et eller andet".

Tja.....han har jo ret en stor del hen af vejen.....for med en med cancer, en med anaplasmose, en så skør i kasketten at den må aflives, en der dør mellem hænderne på os uden diagnose, og nu dæleme også en med tandproblemer, så skulle man måske ikke være gået til "Louis Nilsen" :-)
Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer