Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Pusle pusle....

Opslået d. 14. januar 2020 kl. 13.25
Jeg er lige blevet færdig med endnu et puslespil - nemlig det jeg fik som dommergave den 31.12 af SHS. Fedt at SHS har set en af mine svagsider, og jeg håber at jeg får et nyt puslespil næste gang jeg skal dømme for SHS. Jeg ELSKER puslespil og opgaver a la Soduko m.v. Faktisk har jeg status af at være en "kedelig" kollega i frokostpausen, fordi jeg altid hiver en soduko frem og dermed ikke er særlig "social" imens vi spiser vores medbragte klemmer :-) Anyway - jeg har været der i 10 år plus, så mon ikke de er ved at vænne sig til mine "særheder" :-) ...og har de ikke vænnet sig til det, så når de det måske inden jeg skal på pension :-) Apropos puslespil, saa fik jeg et særligt et i julegave - af en kollega :-) Bare 759 brikker men uden løsning, så det der skulle pusles var en "Escape" opgave. Der var 759 brikker der skulle lægges rigtigt, og når det var gjort, var der en "escape-event" som skulle løses. Motivet var en grotte med krokodiller og alverdens farlige omgivelser men i det øverste hjørne var der blå himmel og en mulighed for at "slippe ud af grotten". "Hvordan kommer du ud af grotten" var opgaven. :-) I puslespil-aesken var der en lukket kuvert med løsningen som først måtte åbnes når alle brikkerne var lagt og løsningen var, at nogle at kantbrikkerne var mærket med et nummer og nogle af disse brikker kunne tilsammen danne en "rebstige" hvis man kunne samle dem korret, og så kunne man kravle op af den og slippe ud af grotten. Mega sjovt og svært puslespil :-) Elsker det bare.

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer