Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Suppehagl.....

Opslået d. 10. januar 2020 kl. 4.55

Torsdag er en af mine "hurtig-aftensmad-dage", fordi jeg skal ud og undervise, så den står tit på tomatsuppe i vinterperioden.

Jeg syntes, at der skal suppehorn i en god hjemmelavet tomatsuppe, så det kom der som vanligt, og op i skabet med posen bagefter.

Senere på aftenen skulle jeg lige hente noget i det samme overskab, som suppehornsposen ligger i, og idet jeg åbner skabet, starter der et suppehaglvejr af de store !!!!

Det væltede ud i hovedet på mig med små suppehorn og de sprang til alle sider når de landede på køkkenbordet. I ren affekt knaldede jeg overskabslågen i lynhurtigt, og konstaterede at mit køkken lignede en lokal suppehaglbyge. 

Malou og Dodo stod og så undrende til, efter at de først havde tjekket, om det der mærkelige på gulvet kunne spises, og det kunne det ikke, syntes de.

Min næste tanke var, "fortsætter det med at regne ud af overskabet med suppehorn, når jeg åber lågen igen", og hvis det gør det, så kan jeg lige så godt få det "overstået", og som sagt så gjort, op med køkkenlågen og så haglede det igen ud med suppehorn. Jeg fik fat i posen - i hvilken der ikke var ret mange tilbage i, og så kunne jeg ellers gå igang med støvsugeren.


Heldigvis er suppehorn nemme at støvsuge op, det er hverken fedtet eller noget, så det gik hurtigt, og da vi har en poseløs Dyson, tømte jeg bare beholderen ud på marken bagefter. Så kan naturen selv lave regnsuppe med eller uden suppehorn den kommende tid. Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer