Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Hende slipper jeg ikke....

Opslået d. 8. januar 2020 kl. 5.30

Startede dagen med besøg hos kiropraktoren. 
Hun har "passet" min ryg i snart 25 år og hende slipper jeg ikke, selvom jeg skal køre en times tid for at komme i konsultationen.


Det har været op og ned i de mange år der er gået, nogle gange har jeg fået behandling flere gange om ugen, andre gange er der gået op til hele 3 måneder mellem hver behandling, men det har været det hele værd, for jeg er sluppet for en diskusprolapsoperation.


Vi har sammen fået den ryghvirvel som hele tiden faldt ud af "hak" til at blive så styrket, at den nu kun falder ud engang imellem, og når der er "ro på", mærker jeg intet overhovedet. Det er da fantastisk. 


Hele det først år hvor jeg fik kiropraktorbehandling ofte (istedet for operation), var jeg følelsesløs i en del af mit venstre ben, hvilket også gjorde at foden nogen gange ikke rigtig kunne mærke underlaget og så snupler man nemt. Men ork.....langsomt kom følelsen igen og de sidste mange år, har jeg bare spurtet derudaf, og det agter jeg at blive ved med - men det indebærer jo også, at ryggen skal "passes", så lidt rygtræning hver morgen, ned i knæ når noget skal løftes, holde sin vægt, en masse bevægelse, og huske at stå på et ben, når man står i køen i supermarkedet.

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer