Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Mandagsholdet...

Opslået d. 7. januar 2020 kl. 6.35

Mandags-selvtræningsholdet i Niløse består af Stine, Susanne og jeg. 

På Samsø i oktober måned, hvor vi alle 3 fik super fine resultater i Færdighedsprøverne, aftalte vi, at vi skulle være klar til næste trin på Færdighedsprøve-trappen til HTM prøverne den 29. februar i aar.


I går aftes mødtes vi til første træningsgang efter jul og jeg var spændt på at se, hvor langt de to andre var nået med deres træning, for jeg er selv  forholdsvis langt med vores næste trin.

DE HAVDE IKKE TRÆNET ! Eller ihvertfald ikke ret meget.
Hvorfor ??? Og øhhhh ja, og jooohhh - men så var der lige så meget andet, og vi tænder alligevel ikke så meget på de der tricks og prøver osv. osv.

Vi grinede af det, og satte så nogle gode solide rallychampionbaner op i stedet for.

Fed træning - for os alle - Malou var SÅ MEGET PÅ og Dodo gik som en drøm, også med mega forstyrrelser hvor Stine og Susanne gik lige i rumpen af os banen rundt, og øvelserne ....ja det var på championniveau. Måtte dog lave et par andre øvelser med Dodo, da vi mødte skiltene "foran stå bakke 3 hundelængder væk" og "hund snur indad". Fatter ikke at den hund ikke kan præstere på udebane, når hun er så eminent god på hjemmebane - men det er nok bare at fortsætte med masser af nye steder og omgivelser.

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer