Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Kom nu....

Opslået d. 6. januar 2020 kl. 7.10

I juni måned sidste år overraskede Dodo mig gevaldigt med at komme i løbetid præcis 6 måneder efter sin første løbetid. 

Jeg havde på ingen måde forventet en løbetid på det tidspunkt - nok fordi jeg aldrig har haft en tæve med så kort interval, så det var totalt surprise.

Ugen før løbetiden var en hanhund til en LP prøve fuldstændig kulret over Dodo, og jeg forstod ikke hvorfor. Det forstod jeg ugen efter.

Med det halve år i erindring har jeg gået og ventet på at Dodo skulle komme i løbetid ultimo december måned....og den 23. dec. så jeg let farvet udflåd og tænkte "perfekt, det passer på klokkeslet"....bum - og så skete der bare ikke mere. Intet !!!!

Nu er der gået 14 dage siden og der er ingen tegn på løbetid, udover at hun tisser mere end vanligt, når vi går ture, og er en anelse hævet, men det var hun også for to uger siden.

Håber bare at der snart sker noget, for om 1½ måned starter vores prøvesæson for alvor, og det er med indendørs prøver de første gange.

Måske jeg bare allerede nu skulle finde løbetidsbukserne frem og give dem på til noget træning, så vi er forberedt, men ahhrrrrrggg - jeg gider ikke rigtig de løbetidsbukser og jeg ved at det gør Dodo heller ikke.

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer