Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Afklaring.....

Opslået d. 30. november 2019 kl. 15.15

Så fik jeg afklaret hvad det er i Hønsehuset (træningshal på Bornholm), som Dodo er SÅ rædselsslagen for.

Vi er på Bornholm denne week'end - jeg skal dømme rally lørdag og søndag og da der var officielle LP prøver fredag aften, tog vi færgen fredag middag, så vi kunne deltage.

Da vi entrerede hallen var Dodo glad og fro og intet at mærke - lige indtil en person smækkede indgangsdøren I og åbnede den igen !!!!!

Lyden gjorde Dodo rædselsslagen og omgående var halen helt oppe under maven.!!

Jeg spugte, om det var muligt at døren måske kunne stå åben imens LP1 prøven foregik, men nope - den skulle lukkes pga. varmen i frokoststuen og så måtte vi acceptere det "klunk" som håndtaget sagde. Jeg bemærkede, at så måtte jeg nok trække mig fra dagens prøve og fik svaret "Det er jo ikke mit problem, så det finder du selv ud af". !!!!
Jeg bemærkede mig personen og glemmer hende aldrig. 

En anden hundefører overhørte samtalen, og straks blev håndtaget på døren tapet fast med gaffatape, så man slet ikke kunne benytte håndtaget :-)
Tusinde tak :-)

Dodo var obs på alle lyde til prøven - men på ingen måde angst og vi trak da også et par nuller i øvelser på "afstand" fra fører - men altså altså.....hun trak også 3 x 10 taller og 2 x 9 taller....og jeg jublede hele vejen hjem til hytten.:-) :-)

Vi fik vores første 3. præmie i LP1 - blev 3. vinder med roset og flotte gaver med legetøj og foderpræmier....og jeg har fået viden om hvad der skræmte Dodo SÅ MEGET da vi var i hallen i foråret 2019 :-) SÅ dejligt med afklaring. :-)

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer