Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Samsø....

Opslået d. 19. oktober 2019 kl. 14.10

Man kan næsten kalde det "traditionen tro" med hensyn til vores deltagelse i hundekonkurrencer på Samsø i oktober måned.

De første år har jeg været rallydommer til konkurrencerne, men sidste år besluttede jeg at jeg i år ville være 100% deltager.

Idag var der Dogdance og Færdighedsprøver og vi var med over hele linien.

Malou gik den fedeste HTM1 performance men ville ikke ud på de glatte gulve efter sin danseopvisning (der er gulvtæppe på prøvearealet), så jeg måtte ind på tæppet og hente hende med snor på. Det koster bare ALT ....så sætter man snor på i prøveområdet er man automatisk disket.
SÅÅÅÅ ligegyldigt - Malou var en kæmpe stjerne idag :-)

Dodo var i Dogdance Begynderklassen for anden gang og hun gik også rigtig fint - dog med et par ukorrekte positioner hist og pist - men alt ialt super tilfredsstillende. Hun blev nr. 3 med godkendt program ud af 7 starter  i klassen.

Efter en lang dag startede Færdighedsprøverne og her var Dodo tilmeldt i Færdighedsprøve 2. Hun klarede det SÅÅÅ flot og bestod med 4,3 ud af 5 mulige.
Trods det flotte resultat tager vi en Færdighedsprøve 2 en gang til, for der er danseprøver igen om 2 uger, og vi kan på ingen måde træne op til næste niveau på 14 dage. 

Det har været en fantastisk dansedag på Samsø og imorgen er der rallyprøver på øen - og lige her forventer vi INTET at kunne prale af :-) :-)
Malou gider ikke rigtig rally og Dodo kan ikke rigtig rally....såeeeeee......vi skal vist bare hygge lidt :-)

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer