Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Interessant......

Opslået d. 10. oktober 2019 kl. 8.05

Jeg har netop købt den nye træningslogbog "Just Be Dog". En genial bog i et fantastisk format, som gør, at den passer til at have med ud på træningsbanen.
Bagerst i bogen er der resultatlister til brug for de LP prøver man har deltaget i, og hvor man kan notere sine resultater for de enkelte øvelser.

Se det var meget interessant, da jeg udfyldte dette skema igår, for....

Jeg har nu været oppe i LP1 med Dodo 9 gange i 2019 og vores resultater har enten været 1. præmier (4 stk.) eller 2. præmier (5 stk.). Hver gang vi har fået 2. præmie har det været fordi Dodo har misset en af dagens øvelser og så er det lidt svært at få en 1. præmie med et 0 i en øvelse.

Skidt nu med det - det interessante er, at jeg jo ved, at Dodo er bange/utryg for visse typer af mennesker og det har også præget hendes performance i prøvesammenhæng. Hun har været bedst til prøver med kvindelige dommere eller kvindelige prøveledere og jo flere personer der er på banearealet, jo mere skal Dodo holde øje med, så - er der prøveleder + dommer bliver det sværere for Dodo at præstere, men er prøvelederen en kvinde går det bedre :-)

Øvelsesmæssigt er Dodo så stabil, at der stort set ikke er nogen udsving i hendes øvelsesresultater - altså udover at hun så mister en øvelse i ny og næ.

Hendes lineføring er meget ringe - det er første øvelse i ringen og Dodo scanner hele verden i den øvelse, så kommer "stå" øvelsen, som hun får super fine point i hver gang. Springet mister hun ca. hver anden gang - løber udenom !!!
Stillingskift er til top point :-)

Indkaldet er lidt spændende, for dommeren får ikke lov til at holde hende, og da dommeren stiller sig tæt op af Dodo imens jeg går fra, bliver hun af og til så usikker, at hun stryger fra stedet inden jeg får indkaldssignalet. Skidt pyt - det 0 tager jeg med ro i sjælen - det er kun i LP1 at dommeren skal være så tæt på Dodo.
Så kommer apport og sit øvelse - kæmpe 10 taller hver eneste gang og dækken er også til 10 stort set hver eneste gang.

Summa summarum - bare det at skrive de enkelte øvelsesresultater ned i den nye logbog har givet et kæmpe overblik over hvor fokus skal ligge i den kommende LP2 træning. 

Interessant læring i 2019 har også været at prøve Dodo af hos de forskellige LP dommere for at se hendes reaktion og vi mangler vist kun at stille for Wagn, Laila og Erling, så har vi været oppe hos alle dommerne....

......men mon ikke det kommer i 2020. Dodo er allerede tilmeldt de første prøver i LP2.

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

1 Comment

Besvar EllTevy
Kl. 18.35 E. 14. oktober 2019 
Pyridium Urinary Pain
url=http://exdrugs.com says...
viagra
Buy Levitra At Walmart