Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Det må være en fejl.....

Opslået d. 27. september 2019 kl. 3.10

Forleden dag så jeg, at der blev skrevet på FB at listen med Årets Hunde i LP nu var opdateret efter week'endens prøver i Ballerup, som åbenbart var de sidste kvalificerende prøver til ÅH i 2019.

Jeg har ikke skænket ÅH konkurrencen en eneste tanke og har heller ikke på noget tidspunkt kikket på kvalifikationslisten for at se stillingen til ÅH, men da listen blev slået op i mandags tænke jeg, mon de er med, alle dem jeg ved ringsiden i LP i Ballerup hørte tale om placeringer og point og spændende rækkefølge på kvalifikatonslisten.

Så var det at jeg var tæt på at falde ned af stolen - måtte lige kikke en 3-4 gange efter - og jo....der stod Dodo anført på Årets LP1 liste som årets nr. 6 !!!!!!


Det må være en fejl tænkte jeg, og ja der var fejl i point sammentællingen. Der stod 19 point og hvis man talte på tværs blev det kun til 17. Anyway det ville ikke ændre på hendes placering som årets nr. 6.

Så satte jeg mig efterfølgende ind i reglerne og fandt en fejl mere i pointafgivelsen, for Dodo blev nr. 5 i Ballerup om lørdagen og nr. 6 i Ballerup om søndagen, såeeeeee....der var røget et point for meget på om lørdagen, fordi vi var to ekvipager med samme pointtal. 
Jeg har bedt om at få det rettet - så hvis jeg kan regne rigtigt, så ender Dodo på en samlet 7 plads i Årets Hund placering i LP1 i Danmark.....eller måske alligevel som nr. 6, fordi hun har 3 resultater fra årets ÅH prøver.

Det er saftsuseme mega mega mega flot af min lille forstyrbare princesse Dodo.

Der er finaler den 12. oktober og det er kun de 5 bedste ekvipager der inviteres, så vi skal ikke til nogen finale, men det er vist også meget godt, for jeg skal nemlig selv ud og dømme en rallyfinale den 12. oktober, og jeg fornemmer ikke arrangørerne ville blive henrykte hvis jeg pludselig meldte fra som dommer :-)

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer