Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Velkommen....

Opslået d. 29. august 2019 kl. 8.20

Velkommen til hverdagen efter sommerferien - som bød på masser af afslapning og ned i gear. Fornemmer det er sundt lige at lande sådan helt ihvertfald en gang om året.

Træning er startet op igen og det betyder afsted til selvtræning, afsted som instruktør og også selv gå på hold, de tre af ugens fem hverdage. Og week'enderne - de er booket så meget op resten af året, at jeg faktisk kun har 3 ledige week'end datoer i resten af 2019. 

Og så er der jo alt det løse, og det er bl.a. imorgen hvor Dodo skal til Tanddyreklinikken i Måløv igen, til et tjek af hendes opererede hjørnetænder. Hun skal i narkose og så tages der røntgenbilleder, bl.a. for at se om den rodbehandling man har lavet er 100%, så hun ikke går rundt og har tandpine.

Jeg tror på at alt er som det skal være - de er jo extremt dygtige på klinikken. Ved ikke hvor mange der så klinikkens opslag på FaceBook sidste fredag - men der var personalet igang med at pakke den store taske med operationsgrej, for mandag gik turen til Stuttgart i Tyskland, for at operere en tiger, som man formodede led af tandpine. 
Mandag fik vi så en lille video dernede fra, hvor man kunne se Jens Ruhnau undersøge tigeren. 
Jeg er spændt på at høre imorgen, hvordan resten af dagen gik for både tiger og tandklinikpersonale.

Apropos Dodo, så har hun fuldstændig ændret adfærd de sidste par måneder. 2. løbetid er overstået og jeg har faktisk været bekymret for om hun skulle have begyndende livmoderbetændelse eller noget andet var galt, for hun er meget mere stille og rolig, end hun tidligere har været. Dyrlægen siger det er helt normalt at hun er lidt stille i den periode af alderen, og der var intet at bemærke usædvanligt på hendes helbred.

Som hvalp var Dodo ikke til at styre på 5 tønder land - konstant i action, ræsede rundt, jagtede alting, drillede katten og Malou, men heldigvis uden at ødelægge noget som helst, når vi var på arbejde. Og nu - nu er der bare SÅ meget mere ro på hende.

Her efter sommerferien besluttede vi så, at nu var det tid til at give både hunde og Albert-katten hele huset til rådighed, når vi er på arbejde, og diverse aftryk i sengene viser, at Dodo vist ligger og sover sammen med Albert oven på min seng det meste af dagen, og Malou ligger vist mest på et køligt klinkegulv i disse dage.

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer