Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Snart er ferien slut....

Opslået d. 16. august 2019 kl. 14.25

Snart er ferien slut og hvilken ferie - totalt hygge og nyt badeværelse. Sååå godt :-)

Ferier er noget mærkeligt noget, for når man er i fulde omdrejninger, skal man bruge en uges tid på at "falde ned" og så går 2. ferieuge med at "nyde det", og når så 3. uge sætter igang, får man næsten ticks over at hamsterhjulet starter lige om lidt igen :-)

Malou og Dodo har det vist bedst med hamsterhjulet, for hold da op hvor har de været trætte begge to i denne ferie, hvor de ikke har haft fred og ro til at sove uforstyrret i dagtimerne. Til gengæld har de tobenede nydt godt af det i aftentimerne, idet hundene begge har sovet som "skudt" lige så snart vi satte os ned ved PC/TV. 

Det har været en fed ferie, og især fordi Dodo nu er over 1 år gammel og har fået mere ro på sig selv. Hun har været mega svær og udfordrende i sit første leveår, men de seneste måneder har hun ændret karakter og vi har nu ret meget styr på "jeg jagter biler", "jeg driller katten", "jeg driller Malou", og især "jeg er bange for mennesker". 

Faktisk er det uger siden Dodo har vist angst overfor mennesker, men lige idag, så jeg det igen. En ældre mand, som fortalte at han selv havde hund, og gerne ville hilsen på Dodo. Det ville hun så ikke, og da jeg så at halen var lavthængende, trak vi udendom med en undskyldning om at Dodo måske nok syntes, at han lugtede af hund.

Til gengæld fik Malou hilset i stor grad, så alle var tilfredse :-)


Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer