Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Ferie.....

Opslået d. 29. juli 2019 kl. 13.00
Så blev det ferie og vi lagde ud med en dommerdag i Rally på Garbogaard. Jeg skulle dømme den ene prøve og da der var to prøver på dagen, var Dodo og Malou tilmeldt den prøve jeg ikke selv skulle dømme. Malou lagde ud som 1. hund på dagen og hvilken performance - jeg var målløs - og da jeg passerede målet måtte jeg erfare, at ALDRIG har Malou gået så fantastisk en rallybane. To små streger var der trukket og det betød altså at Malou blev 1. vinder i Championklassen med 98 point og dermed fik sit første supercert. Sikken en start på dagen og ferien. Dodo var som sagt også tilmeldt, og hun er mega dårlig til rally, og hænger altid ud med stram snor når vi går begynderbane. Så jeg havde en plan for hende på dagen, nemlig at prøve en øvedebane, for at se om hun var lige så dårlig i denne klasse, hvor der ikke er snor på. Haha - og det var hun. Så planen var klar, at var hun lige så dårlig uden snor som med snor, ville jeg diske mig selv, så vi ikke risikerede at skulle blive i øvedeklassen hvis vi opnåede 70 point. Ved skilt nr. ca. 10 tror jeg, stoppede jeg op og satte snor på og så kan vi fortsætte i begynderklassen indtil Dodo forhåbentlig bliver bedre til rallysporten. Dagen igår brugte vi på at afmontere vores badeværelse, så det var klar til montøren skulle komme idag til morgen. Og vi er næsten i mål - og det er blevet mega flot med grågrønne skabslåger og hvid helstøbt vask og bordplade med indstøbte glasstumper i hvide nuancer.

Kategorier: Ingen


Kommentarer er slået fra.