Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

4 dage.....

Opslået d. 22. juli 2019 kl. 8.15

Så er der 4 dage til sommerferien begynder. Lækkert med nedtællig og lækkert at nyde det, for vupti så er der strøget 3 uger, uden at man nåede at se hvor dagene blev af. Men det er vel det, der er hele pointen ved sommerferie ?

I år skal vi lave projekt "badeværelse" hvor alt undtagen fliser og toilet skal fornyes. Og vi går ud over vores egen "grænse", idet vi har valgt at sætte farve på det nye badeværelse. Lige nu er alting hvidt eller næsten hvidt og nu kaster vi os altså ud i noget med farve på. Det bliver meget spændende at se resultatet.

Apropos resultatet, så er jeg særdeles spændt på at se hvor Dodo lander, nu hvor hun blevet færdig med sin 2. løbetid. Aldrig har vi haft så nem en hund i løbetid. Hun har været fantastisk til at holde sig ren og alting har været så nemt, også i de få situationer hvor hun har måttet iføres løbetidsbukser.

Træningsmæssigt har hun flyttet sig enormt og vi har lagt rallytræningen på hylden og arbejder nu med LP2 programmet. 
Jeg har lavet en træningsplan og på ganske få dage lærte Dodo, at holde, gå med, løbe med, gå på plads med og finde - den rigtige næseklods. SÅ imponerende flot arbejde af hende. 
Det er tydeligt at Dodo er meget mere glad for LP træningen end for rallytræningen. Hun kommer springende, hvis jeg tager en apport frem, eller en pose næseklodser, eller en stor kegle man kan løbe rundt om. Træningen går forrygende i øjeblikket, og med en simpel træningsplan på ternet papir kan man konstant følge udviklingen.
Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer