Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Dansedag......

Opslået d. 5. juli 2019 kl. 8.35

Sidste week'end havde vi meldt os til uofficielle dogdance prøver i Ringsted.

Alt var som til en rigtig prøve, med rosetter, opvarmningsareal og rigtige dommere - eneste ændring i dagens set up var, at man fik to ture i ringen og at man måtte belønne undervejs i sit program.

Egentlig havde jeg ikke forventet noget særligt, da Malou ikke har været på dansegulvet i 1½ år og Dodo aldrig har prøvet det, så det var med helt afslappede forventninger at vi deltog.

Malou lagde ud med et brag af en performance med sit HTM1 program "Danser med dig" af Kim Larsen, og fik de vildeste kommentarer på sin dommerseddel a la, "Wow for nogle flotte positioner - og kan I så se at komme ud til konkurrence igen".
Anden tur i ringen med Malou gik lige så flot og jeg var vist selv lige så imponeret som dommeren.

Malou blev dagens 2. vinder i HTM1 med over 26 point i gennemsnit.

Dodo var i løbetid, så igen måtte hun vente i bilen hele dagen og kom først ind til allersidst - iført flotte turkise løbetidsbukser - som hun syntes var trælse at sjoske rundt i, men efter 5 minutters leg og sjov og mange godbidder for at løbe rundt med bukserne på, var det som om hun glemte alt om at de var irriterende at bære.
Så vi gik i ringen - bevæbnet med masser af godbidder og klar til sjov og ballade - men dog med fokus på, at vi skulle gennemføre hele vores danseprogram med musik af Weissmanns syngende hunde.


Første tur i ringen gik fantastisk - og efter en lille pause hvor en hvalp fik lov at lege til musik - kom Dodo fluks på igen til sin anden runde.
Denne gang var hun noget obs på omgivelserne og slog lidt fra i sine positioner, men stadig flot udførsel af sit program og Dodo sluttede som nr. 5 i HTM1 klassen med et gennemsnit der havde givet Q-point, hvis det havde været en rigtig konkurrence.

Kategorier: Ingen


Kommentarer er slået fra.