Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Tjaaaaa......

Opslået d. 16. juni 2019 kl. 0.55

Lige på og hårdt - jeg er SÅ træt af Malou's rallyperformance, at jeg ikke gider mere. Enten er hun mega sløv og hænger 100 meter bag ved mig eller også springer hun fra venstre til højre uden kommando på at skulle skifte side, og idag gik det galt.

Midt i et højrehandlingsflow mellem to skilte skiftede hun pludselig plads med det resultat at jeg trådte hende på poten - og som dommeren sagde - "Man må ikke træde på sin hund". Øhhhh nej, men det kan være en smule svært at undgå, når hunden nærmest stikker poten ind under ens sko for at skifte side i utide.

Vi fik 70 point - præcis "bestået".

I andet forsøg på bane 2 fik vi IB, fordi Malou ikke kendte kommandoen "dæk", løb udenom et skilt og lavede alt muligt "selvinstruerede" tricks undervejs. Og nej - jeg syntes hverken det er sjovt eller "sødt". Straks vi kommer ud af banen kikker hun på sig med øjne der siger, "giv mig så en masser guffer - syntes du ikke jeg var god og opfindsom med nye øvelser". 
Nej det syntes jeg så ikke og jeg vil faktisk hellere give hende en håndfuld guffer for at se "sød ud" uden at præstere noget for det, end jeg vil belønne sådan en gang collie-skrammel. Og så sparer jeg jo også X-antal start gebyrer.

Og hvad så med Dodo ?

Tjaaaaaa.....hun er noget af en mundfuld med mange svære handicaps på den sociale side, men jeg syntes trods alt at hun bliver bedre og bedre.

I dag var der kun 1 person hun var mega bange for, og vi fik med hjælp (Tak Gitte Freytag) - trænet på det og kom da så langt, at Dodo kunne spise de godbidder, personen hun var bange for, delte ud.

Faktisk lavede Dodo et nogenlunde baneforløb idag og indkasserede helt uventet dommeres særlige roset med teksten "Dommeren favorit". Tusinde tak for det Amanda Haue Jakobsson - du har jo også set Dodo helt ude i rallytovene og kan se at det dog bliver bedre og bedre :-)

Og hvad så nu - tjaaaaaaa - begge hunde er tilmeldt en del rallyprøver hen over sommer og efterår og nogle af dem bliver jeg væk fra - andre kører vi afsted til hvis de er i nærområdet, men vi kommer ihvertfald ikke til at krydse broer og negle færger for at snuppe et par IB'er eller 70 point. 

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer