Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Week'end...

Opslået d. 27. maj 2019 kl. 6.55

For første gang i 2019 tillod jeg mig selv at holde en hel week'end - som en week'end.

Trængte bare så meget til "ikke at skulle noget", så jeg meldte fra til rallyprøverne på Fyn, sov længe, gik lange ture med Malou og Dodo og nød stilheden med en malerpensel i hånden på matriklen.

Apropos Malou - så performer hun mega dårligt p.t. Det var naturligvis også lidt af årsagen til, at jeg ikke "gad" køre helt til Fyn for at få endnu en Ib på bogen.
Malou er så sløv, at jeg i sidste uge brugte 3000 kr. på den helt store blodprøvepakke, for at finde ud af om hun fejler et eller andet.
Det gør hun ikke - hun er mere frisk end en havørn - ihvertfald på papiret.

Det hele startede faktisk i februar måned, hvor Malou pludselig haltede på det ene bagben. Afsted til kiropraktor med efterfølgende coretræning hen over foråret. Ved tjek - hvor det går meget meget bedre med Malous ben og muskelopbygning, syntes kiropraktoren at jeg skal få tjekket Malous stofskifter, da Malou godt kunne tåle at tabe 1-2 kilo, men forbliver buttet uanset hvor lidt mad hun rent faktisk får.

Det gav videre anledning til at få lavet den helt store blodprøvepakke - og som sagt - så er Malou mega frisk - hvad hun så bare ikke er i det virkelig liv.

Men måske er det bare sådan hun er - for hun er en meget stille og forsigtig hund, der bestemt ikke har behov for at forhaste sig, med mindre posten eller skraldebilen kommer forbi - for så fejler tempoet ikke noget for at følge dem til "dørs".

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer