Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

RBM

Opslået d. 7. maj 2019 kl. 9.10

Dodo er blevet Rally Begyndermester - og tilmed i den flotte ende pointmæssigt til den titelgivende prøve.

Det har været noget af en bumletur med hende på de officielle baner, men det ser ud til - ihvertfald lige nu - at hun er ved at lande i sit normale psykiske leje.

Dodo debuterede sidste lørdag i lydighed klasse 1 og kun for at teste formen og hendes evt. "angst" for dommer, område osv.
Det var en fantastisk oplevelse. Der er to øvelser som Dodo ikke kan endnu, og dem mistede vi, men resten var rigtig flot, og tilmed med hele 3 10-taller og et par 9,5'er.

Nu skal vi så bruge resten af foråret, hele sommeren og efteråret på at give Dodo noget prøveerfaring, og så tager vi resultaterne som de kommer. 

Vi skal både ud til uofficielle LP og rallyprøver og naturligvis også officielle prøver af begge slags, og selvom Dodo nu er blevet Begyndermester holder vi os pænt i begynderklassen en rum tid endnu, ihvertfald indtil jeg er sikker på at hun ikke "slår fra" i udfordrende omgivelser.

Med Malou er jeg ved at være lidt træt af kun at gå rally med hende, og efter nogle måneder med coretræning og muskelopbygning pga. noget spontant haltning, er vi nu gået igang med at lave nogle LP2 øvelser.

Malou kan faktisk hele LP2 programmet - pånær 2 øvelser, og dem kommer vi vist til at kæmpe gevaldigt med, hvis hun skal lære hele programmet.
Men det skal ihvertfald forsøges, så frem med træningsplanerne og små bitte krydser i "to do" listen efter hver træningssession.


Nå ja.....så er der jo også HTM programmerne - de skal jo også trænes....og færdighedsprøver der venter.....og intro til nose work......

Så er den sommer vist også gået :-)
Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer