Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Målløs......

Opslået d. 9. april 2019 kl. 6.40

Forleden var jeg i MaxiZoo, for at hente en omgang gratis godbidder, som vi havde vundet et gavekort til, og da jeg entrerede butikken stod der et par yngre kvinder med en skøn lille hvalp, som bare ville hilse på alt og alle. 

Jeg kan ikke lade være, og det er også godt for hvalpen at hilse på så mange forskellige mennesker som muligt, så jeg bukkede mig ned og hyggede lidt med hvalpen, imens de voksne var igang med at blive ekspederet af en ung mand.

Kom til at lytte til samtalen og jeg fandt hurtigt ud af af kvinderne var kommet for at købe en god sele til hvalpen. Ekspedienten frarådede dem at købe en sele, og da de spurgte hvorfor svarede han, "Stort set ingen kan jo lære deres hunde at gå ordentligt i snor, så I kan lige så godt lære den det fra starten af, og det kan kun ske i et halsbånd. I sætter halsbåndet godt op om ørerne på hvalpen, så gør det ondt hvis den trækker".


Kvinderne så noget overraskede ud, og sagde at de altså var blevet anbefalet en sele, hvortil ekspedienten svarede, "Jeg kan på ingen måde anbefale at man starter med en sele, med et halsbånd har I meget mere styr på hunden, og hvis I kender noget til udstillingsverdenen, så er det også den metode jeg forklarede lige før, som man bruger der, så det er altså sådan man gør".

Jeg var målløs af forbavselse og først bagefter tænkte jeg, hold da helt k... jeg skulle have givet ham tørt på. Står han og bilder hvalpeejere den slags ind dag efter dag ? 

Gad vide om om selv har hund - det håber jeg ihvertfald ikke.

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

1 Comment

Besvar sharominc
Kl. 11.07 E. 17. april 2019 
Want to safely Transfer audio from any mobile device to your pc? Check out SHAREit Share&Transfer APP! It works on Computers and Android gadgets, very easy in use and lighweight. Download SHAREit for PC from here: https://download-shareit.com and share files between your friends, family or strangers!