Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Hunderæd.....

Opslået d. 27. marts 2019 kl. 8.20

Som sagt skulle vi til Bornholm sidste week'end og hvilken debut for Dodo.

Hun var i hallen og træne om fredagen - drøn god og totalt fit, men da vi kom til hallen om lørdagen og den var fuld af mennesker, hunde, lyde og åbenbart spøgelser, kunne Dodo ingenting. Hun var runderæd for at være i hallen.
Jeg gjorde forsøget på at gå i ringen men opgav efter 5 skilte. Hun var totalt rædselsslagen og helt fraværende.

Søndag morgen kørte vi i hallen tidligt og igen var Dodo rigtig meget på, glad og klar til at gå rallyskilte. Samme billede som dagen før viste sig, da Dodo var ved at skulle i ringen. Da hallen var fuld af lyde, mennesker m.v. lukkede hun helt ned og kunne ingenting.

Det var så den Bornholmer tur for hendes vedkommende.

Det irriterer mig mega meget, at jeg ikke kunne finde årsagen til hendes rædsel i hallen. Bemærkede dog at lyden af et håndtag på en stramtgående dør påvirkede hende, men men men.......hvis det kan sende hende så langt ud på rædslernes mark, så ved jeg snart ikke hvad jeg skal tro.
Jeg har gået og analyseret situationen et par dage nu, og jeg hælder mest til at Dodo er bange for andre mennesker. Det lyder skørt, men visse typer af mennesker har hun været bange for siden hun var helt lille, så måske er det sådan noget der har spillet ind ? Men det får vi jo svar på når vi skal til kommende prøver i tiden fremover.

Malou var super god til begge prøver og var bare SÅ glad og på, og når man er på Bornholm er det rigtig flot at blive nr. 5. sidst med 90 point, når alle Danmarks top top DM/Årets Hunde stiller op på Bornholm. Der er godt nok nogen der går særdeles målrettet efter de to konkurrencer og heldigvis er det ikke noget jeg har lyst at blande mig ind i. 

Vi sluttede Bornholmerturen i Ekkodalen, hvor der var så smukt og dejligt. Helt stille og den skønneste natur. Dodo, Malou og jeg snuppede lige 150 trappetrin op og ned i et rap, og jeg kan stadig mærke det - den trak lidt syre i bagbenene :-)

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer