Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Hamlet med mere....

Opslået d. 15. februar 2019 kl. 14.30

Jan har brugt en del tid på lægebesøg de seneste uger - og efter at have slået HÅRDT i bordet i sidste uge efter 3 besøg hos egen læge, lykkedes det endelig, at få en hevisning til en hudspecialist.
Takket være en fantastisk sundhedsforsikring via hans arbejde, blev det hos en overlæge på Hamlet privathospital i Søborg.

På bare en time skete der alt det, som vi i frustration forgæves har ønsket skulle ske hos egen læge de seneste 5 uger, men intet er sket på den front, udover at lægen har udskrevet ny salve mod alverdens ting igen igen igen. Intet har hjulpet - tværtimod. Jan's sår på højre side af ansigtet er bare blevet værre og værre hver gang lægen har ordineret en ny salve.

Men igår skete der noget.

En masse biopsier og udskæring af en knude på kinden, som nu er sendt til akut analyse, så vi kan få svar på det hele primo næste uge. Normalt tager det ca. 14 dage at få svar på den slags undersøgelser, men overlægen var chokeret over manglende action fra egen læge, så der blev sat akut action på Jans forløb.

Da Jan kom hjem efter diverse "knive" i ansigtet igår, blødte hans sår så meget, at vi måtte skifte bandage for ca. hver 10. minut de første 3 timer. Så blev han beordret til at sidde stille i en stol, hvilket gav "ro på" og i natten løb stoppede den voldsomme blødning.

Idag går det noget bedre - han har været i bad, hvilket var en umulig proces igår aftes og kan nu færdes uden forbinding i ansigtet.

Godt han har haft "vinterferie" i denne uge, og godt at jeg har ret meget fri i næste uge.

For i næste uge skal Dodo tand-opereres og det skal vi så også til at kikke frem imod.

God week'end derude til alle.Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer