Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Godt Nytår

Opslået d. 30. december 2018 kl. 13.25

Så fik vi overstået julen og diverse helligdage. Fedt med ekstra fridage, især når man ikke har sagt "ja" til julefrokoster, men istedet nyder fridagene med gåture, hundetræning og hygge med børnebørn. Lykken er.

Det nye år nærmer sig med hastige skridt og i den forbindelse skal det nævnes, at vi "igen" har fået nye naboer til den ene side. Det er en udlejningsejendom og det er ikke hver gang at udlejer "rammer plet" mht. gode lejere. Denne gang er der tale om "Brian" alias en "Benjamin" som ikke helt lever op til sin fødselsattest aldersmæssigt, men mere tangerer til "Benjamin 14 år". Nytårskrudtet sidder ret løst  og det skal fyres af i tide og mest i utide, så vi er totalt obs på, hvornår den unge familie er hjemme og hvornår vi tør lukke en højløbsk ung Dodo ud i haven.
Vi skal bare ikke have nogen dårlige oplevelser for hende mht. krudt og løbetidshormoner, så jeg medbringer både  Malou og Dodo til alt jeg kan i disse dage, for at udelukke dårlige oplevelser.

I dag var vi i træningshallen i 3 timer sammen med Stine og Susanne. Dodo var iført løbetidsbukser og halsbånd (for første gang). Altså kun halsbånd for første gang, for løbetidsbukser har vi trænet med hjemme i over en uge. Indtil dato har Dodo aldrig haft halsbånd på - kun sele, men det gik fint til dagens træning med halsbånd.

Da jeg kom hjem fra dagens nytårstræning brugte jeg vupti 3413 kr. på prøvetilmeldinger på Hundeweb. Det handler om at få lukket datoer med egne prøver, så jeg ikke "kan bookes som dommer". Jeg er pt. booket som rallydommer i 2019 til 10 rallyprøver og mon ikke det er nok ? Vi skal jo også selv ud til prøver og Dodo må starte officielt som 10 måneder gammel fra den 21. februar.

Til dagens træning snuppede Dodo en flot expertbane uden problemer med både højrehandling, 2 skridt bakke, spring - ro på - tilbage spring - fremsending til felt og indkald og meget meget mere, i en tilstand af nærmest højløbsk - så vi glæder os så meget til 2019.

Godt Nytår til alle og pøj pøj til alle der skal til SHS rallyprøver i morgen. Jeg glæder mig VILDT til at være Nytårs dommer :-)

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer