Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Kan du se at komme hjem....

Opslået d. 14. december 2018 kl. 15.20

Min chef kom på visit i klinikken idag. Vi ser ham ca. hver 2-3 måned og idag handlede det om, at han lige skulle se hvordan det gik med den nye kollega, som er på introtræning i vores klinik.

Straks chefen får øje på mig siger han, "Hvad laver du her, kan du se at komme hjem".

Og ja, jeg er voldsomt ramt af en forkølelse som har taget både stemmen, lugte og smagssansen. Til gengæld byder den på overflod af snot og sikkert også hoste om et par dage.

Jeg klarer mig som regel igennem på et par panodiler i håb om, at "imorgen går det nok lidt bedre". Men det gør det jo ikke. Ihvertfald ikke de første 5 dage.

Indrømmer jeg er bombet og har kravlet afsted på job de sidste 3 dage, men tænkte, nå ja, det er jo snart week'end, så fredag klarer vi nok også..

Hele formiddagen blev jeg konstant mindet om at jeg skulle se at komme hjem og pleje min forkølelse, og ved middagstid tog jeg beslutningen og gjorde det. Som chefen sagde....."Ikke noget med at tage timerne på flexen -- du har bare at stemple ud "gået syg hjem resten af dagen".
Så det gjorde jeg - tilmed iført et par biografbiletter med tilhørende popkorn og sodavand betalt, som chefens tak for den store indsats "du gør for firmaet".

Det føles godt når man får en lille erkendtlighed, jeg mener, det er jo ikke noget man går og tænker på og ej heller forventer i dagligdagen. Vi (personalet) elsker vores klinik og kører den som var den vores egen, og det er ganske hyggeligt når chefen kommer på besøg en 4-5 gange om året, bare lige for at se hvordan det går.
Og det går fantastisk - elsker det job. Godt der stadig er lidt år tilbage indtil pensionisttiden rammer.

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer