Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Inden vi ser os om....

Opslået d. 6. december 2018 kl. 15.10

Inden vi ser os om er det jul - igen.

Syntes et år går rasende hurtigt, men alligevel sker der mange ting hele tiden og når jeg tænker tilbage på det år der snart er gået, er der sket en masse i mit/vores liv.

Nye træningstiltag er kommet til på hundefronten og jeg har også fravalgt egne ting til fordel for noget andet. F.eks. har jeg sprunget min elskede line dance over i år, for at få lidt mere tid på hjemmefronten. Det er lidt krævende at have fuldtidsjob og skulle afsted hu hej hver aften, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, så i denne vinter bliver det "kun" til to hverdagsaftener med træning.
Til gengæld træner vi hjemme med detaljer hver eneste dag - og vi er Dodo og jeg.

Dodo er klar, både til rally begynderklassen og færdighedsprøve 1, og der er stadig 3 måneder til hun må stille i rally og der er 5 måneder til hun må stille i færdighedsprøver.

Så tiden skal jo gå med noget og jeg har en fornemmelse af, at der snart kommer til at gå nogle uger med en første løbetid. Dodo er 7 måneder gammel og hun har lidt udflåd hvortil dyrlægen sagde..."ja, det har 99% af alle unge tæver inden den første løbetid sætter ind, så det varer nok ikke så længe inden den kommer".Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer