Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Novembertid.....

Opslået d. 5. november 2018 kl. 14.05

Det har været en travl og sjov oktobermåned. Jeg har været rallydommer 5 gange og det er lige i overkanten, når man har fuldtidsjob og egne hunde der også skal trænes, men sjovt det har det været. Jeg elsker at dømme rally og jeg får så meget inspiration til egne træningshold når jeg dømmer.

Nu er vi hoppet over i november måned og så skulle der være mere ro på. Tja, og dog...for det vælter ind med tilbud om kurser, fællestræning, gå på hold og alt muligt andet, og det er svært at sige nej, når man har en energi-lømmel på 6 måneder som i den grad elsker at træne. 

Inden vi ser os om lander december på kalenderen - den er ihvertfald allerede landet i supermarkederne har jeg set.
Jeg havde helt klare planer om at holde december stort set træningsfri, men da jeg idag fik kikket på kalenderen må jeg erkende at måneden er fyldt totalt om. Præcis som oktober måned har været det.

Man må vel bare lære, at man som hundetosse er uforbedrelig med hensyn til træning og hundeaktiviteter. Mere vil have mere og de skal jo aktiveres de små kræ. :DKategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer