Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Sporskifte......

Opslået d. 4. oktober 2018 kl. 15.30

Chokket over Dodo's tandsituation har nu fortaget sig og er flyttet over til et mere praktisk niveau.

Vi har haft en erfaren opdrætter til at se på tænderne, og de kommer ikke til at rette sig af sig selv. Det er det simpelthen for meget til. Spørgsmålet er nu om der skal trækkes nogle tænder ud for at give plads til dem, der nærmest ligger i lag uden på hinanden og som faktisk skulle være forskudt i stedet for.

En ting er helt sikkert, vi kommer ikke til at bruge 35.000 på en tandretning - det er rigeligt hvis vi skal bruge 16.000 på at få trukket et par tænder ud.

Det er sgu lidt bittert, men det skal åbenbart ikke være nemt.

Hahaha.....og så lidt komisk eller nærmere tragisk komisk. Opdrætteren sagde samtidig, at Dodo jo alligevel aldrig blev en god udstillingshund med den tynde og lange krop og benstammer der var alt for tynde. Der skulle være meget mere krop på en 5 måneders hvalp hvis den skulle blive til noget på udstillingsbrædderne.
Såæææææ - mon ikke vi bare skal skifte spor ?

Her til aften røg vi så på sporet af en 21 skiltes rallybane og Dodo kunne samtlige 21 skilte uden problemer, dog var alle med hunden på venstre side, og med masser af guffer for at holde følget mellem skiltene, lave flotte sitter og dæk og meget andet. Men hvilket lækkert spor :-)


Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer