Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Så har vi prøvet det også...

Opslået d. 24. september 2018 kl. 5.10

Jeg har været på udstilling med Dodo igår. I Ballerup. Hun rundede 5 måneder i alder for et par dage siden, så hun stiller stadig i babyklassen.

På udstillingen dømte dommeren Dodo til KIP = Kan ikke præmieres.

Jeg var meget forundret og han brugte rigtig lang tid i ringen, på at vise mig "hvor forkert" Dodo's tandsæt er skruet sammen. Så meget, at Dodo faktisk blev lidt ked af det og ikke brød sig om at vise ham sine tænder, da han hev og flåede i hendes mund.
Den slags troede jeg ikke man bød en 5 måneder gammel babyhvalp ? Jeg troede faktisk at man lod tænder være lidt tænder, indtil der var skiftet tænder og det hele ligesom var vokset frem igen.

Ærgrer mig lidt idag over, at jeg ikke stoppede ham, for den oplevelse kunne Dodo godt have været foruden, men sket er sket og så har vi prøvet det også.

Da jeg kom hjem skrev jeg til opdrætteren om dagens hændelse og hun udbad sig straks foto af Dodo's mund og efter at hun havde set dem, var konklusionen, at det ikke så "godt ud". Der er markant overbid og underkæben skal dæleme vokse stærkt, hvis det skal nå at rette sig.

SÅ ØV - at resten af søndagen var "ødelagt" - ihvertfald mentalt på mig.

Jeg havde sådan ønsket at Dodo også kunne udstilles som et "biprodukt" til lydighedstræningen, men det skal jeg nok ikke sætte snuden op efter.

På den anden side.....så kan X gange 385 kr. for dårlige oplevelser i udstillingsringen jo snildt bruges på andre hunderelaterede events :)

Og lige sådan en event havde vi i fredags. Jeg tog fri fra jobbet for at være til "special tricks træning for øvede", og hvilken eftermiddag.
Faktisk var det slet ikke et kursus hvor Dodo kunne få lov til at deltage, men fordi det var mig, havde vi fået en plads med særlig tilladelse.

Efter 1½ times træning blev Dodo skiftet ud med Malou og begge hunde var godt brugte da vi kørte hjem.

Om 1½ måned skal vi til lektion 2 i "special tricks træning", - ja du læste rigtigt. 1½ måned ! Men der er også en del svære øvelser der skal trænes i hus og det hele skal foregå på verbal kommando - ingen håndsignaler.

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer