Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Tja......

Opslået d. 31. august 2018 kl. 1.25

Det er over to måneder siden jeg sidst har opdateret bloggen.

Hvorfor ???

Tja.....jeg oplevede pludselig en lidt for stor "interesse" for hvordan Dodo var, og hvad vi skulle træne, og hvorfor, og hvor og hos hvem. Og hvad med udstillng ? Og husk nu hvor vigtigt det er med en god start på "fri ved fod"...og og og og og....

Og så valgte jeg at tørlægge bloggen i en periode. 
Jeg tror godt jeg tør sige, at jeg har trænet hunde i så mange år, at jeg har nogenlunde styr på opstart af træning med en hvalp.

Ingen ved - heller ikke jeg, hvad Dodo indeholder. Hun er nu lige blevet 4 måneder og hvad hun skal på de skrå hundebrædder, får vi at se hen ad vejen.
Jeg har INGEN ambitioner, for det lærte Chili's forløb mig at den slags er det førerdumt at kalkulere med.

Chili var min drømmehund - det kan der ikke ændres på, men det skal bestemt ikke komme Dodo til skade, for Dodo er Dodo og ikke Chili, hvilket i høj grad også viser sig i den adfærd vi ser på Dodo i forhold til hvordan Chili var.

Hvordan, vil mange straks spørge.

Tja.....der er ihvertfald noget mere gang i rumpetten på Dodo i forhold til Chili, og samtidig er der også noget mere "forsigtighed/ro" over Dodo. En mærkelig kombi at betragte i hverdagen.

F.eks. kan Dodo nu være alene hjemme i over 8 timer. Intet har hun rørt og ikke en eneste gang har hun lavet en tissetår. Hun sover bare.
Dodo har også været med i Vejen i 3 dage, hvor jeg var dommer i mange timer både lørdag og søndag.
Dodo lå fint i bilburet begge dagene, kun afbrudt af nogle tisseture ind imellem.

Hvis vi så vender paletten om, så kan en forstyrrelse som en "utilpasset voksen hund" på træningsholdet vi går på, fuldstændig tage Dodo's fokus, så hun stort set ikke kan koncentrere sig, fordi hun skal holde øje med om den pludselig kommer farende eller andet. Hun er totalt på vagt.
Eller noget så ubekendt i Danmark 2018 som regnvejr ! Så kan hun ikke tisse. Faktisk kan hendes små ben slet ikke lide regnvejr, men skulle vi møde en stor vandpyt, så er det da herreskønt nærmest at bade i den.

Lige nu er vi landet i totalt tandløstiden og krop ude af propositoner - en tid der lynhurtigt skifter over til en anden tid, så hver dag skal nydes 100%.


Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer