Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Jeg holder af hverdagen....

Opslået d. 28. maj 2018 kl. 13.35

Jeg holder af hverdagen - med alle dens vanlige og rutinemæssige gøremål, men jeg holder også af week'ender med hundesjov, børnebørn og alt muligt andet.

Kan mærke at hverdagen er der hvor der lades op til alt det andet, selvom hverdagen i den grad kan være fyldt til grænsen med sine helt egne gøremål. Hvis ikke hverdagen er på plads, syntes jeg det er svært at være gearet til "alt det andet".

Bilmæssigt fungerer vores hverdag ikke helt ok i øjeblikket. Kareten er stadig igennem en udredning for "irriterende lyd fra hjulsættet, når man lander på 110-120 km i timen", og vi kan ikke finde årsagen.
Imorgen gør vi endnu et forsøg, som måske også ender i den kostbare ende, men lykkedes det at kurere VW'en for mærkelige lyde, er det nok det værd.

I dag har været en "ikke hverdags-mandag" med tandlægebesøg i Lyngby. Det tager 1½ time til Lyngby - 1 time hos tandlægen - og 1½ time hjem igen. 4 timer for et tandlægebesøg !!!
De fleste vil nok betegne det som galmatias, men tandlægen er min operations-tandlæge af en omgang paradentose, og jeg er mega tryg ved at vide at hun er der hele tiden og 100% for at holde mit tandsæt totalt i orden.
I dag kostede behandlingen igen igen kommentaren, "Det er imponerende så flot du holder det hele, ingen tandrensning idag (nu på 5 år uden tandrensning efter operationen) og så bliver det lige 157,38 kr. Vi  ses i december :-)

Apropos hverdagen, så er det også her jeg kan gå og nyde week'end aktiviteternes resultater og den vi lige er strøget ud af er lidt speciel.
Ikke de skyhøje rallypoint med Malou, men en mega glad og "på" hund, som jeg bare kan være så glad for. Hvad betyder de point egentlig i forhold til at gå en prøve med den fedeste følelse ?
Alt for tit ser jeg hundeførere som ærgrer sig over deres hundes resultater og har svært ved at skjule deres skuffelse.

Håber de også holder af hverdagen, for det er trods alt der vi skal leve de meste af vores liv sammen med vores dejlige hunde :-)Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer