Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Travle dage....

Opslået d. 3. maj 2018 kl. 14.40

Det er travle dage i øjeblikket, men vel ikke mere travle end man selv har rodet sig ind i. :D

Når jeg har planlagt arrangementer for måneder siden, glemmer jeg åbenbart at tænke på at tingenen måske falder sammen, således at man har projekter i flere uger i træk når foråret kommer.

Der står jeg så lige nu. :)

Desværre er der så landet et bilprojekt oveni alt det andet, og det begrænser mig lidt - desværre.

På min tur hjem fra Jylland sidste fredag meldte min WV pludselig motorfejl og det har afstedkommet flere værkstedsbesøg i løbet af denne uges første dage. Nu er fejlen heldigvis lokaliseret, så nu skal den bare laves.....altså når værkstedet har tid og jeg lige finder 8.500 kr. frem fra lommen ! Indtil da lister vi os stille og roligt afsted på de mindre landeveje, da bilen melder motorfejl når jeg blæser derudaf på motorvej mange km i træk.

1. maj var der deadline på materiale til næste nummer af Colliebladet, så det har jeg arbejdet med de sidste par aftener, samtidig med at det kommende lørdags projekt 5. maj, som er officielle LP og rallyprøver skal arrangeres og gennemføres med succes.

Fluks det er overstået skal jeg igang med at arrangere mentalbeskrivelser - også for collieklubben - det skal afholdes 3. juni, og indimellem skal jeg ud og dømme rally den 12. maj, 13. maj og 27. maj.

Vi keder os ikke - tju hej hvor det går - og lige om lidt er det midt i juni måned og så bliver der ro på - totalt hvalpe hygge ro :P


Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

1 Comment

Besvar Michaelgowaw
Kl. 13.04 E. 1. juli 2018 
460-1300
400
160
155
! : 70190 / + 1. + / 1. + 6060.
1500 !!!


skype seojerry