Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Dodo

Opslået d. 22. april 2018 kl. 13.55

Så er hvalpen født og navnet bliver Dodo.
Dels er hun fra D-kuldet og dels syntes jeg det er svært at finde hundenavne, som ikke alle andre har.

Spurgte Jan for mange måneder siden, om han havde et bud på en D-hvalp og straks sagde han "Dodo". Det blev noteret på en gul post-it og jeg tror at vores opdrætter er med på at navnet skal indbygges i stambogsnavnet.

Det har været en hård uge her op til hvalpefødslen. Tæven som er førstegangs fødende har været urolig om aftenen og "bygget redekasse", men intet er sket. Det pågik i flere dage, men efter mange timer, lagde hun sig roligt til at sove !

Midt på ugen tog opdrætter til dyrlægen, da terminsdato var nået og forventet fødsel måtte være forestående. Konklusionen blev en glad tæve og hvalpe indeni som moslede lystigt rundt, så hjem og vente igen.

Fredag aften lignede det meget en fødsel, men igen skete ingenting, og tæven gik igen i seng kl. 01.00.

Lørdag formiddag blev dyrlægen atter kontaktet og det blev til et kejsersnit ved frokosttid, idet der faktisk lå en død hvalp i fødekanalen og spærrede for de resterende hvalpe.

8 fine hvalpe landede dermed godt middag, hvoraf en af dem er noget lille og måske ikke helt på beatet, da det kniber med at sutterefleksen er på plads. Lige nu får den udmalket mælk via en pipette.

Resten er store og har her dagen derpå allerede taget på i vægt.

Nu venter 7 uger og 6 dage til Dodo flytter ind.


Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer