Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Tja.....

Opslået d. 24. februar 2018 kl. 13.25

Tja......engang imellem skal man nok bare ryste sig....

Idag var der Rallydysten -  en uofficiel prøve med også uofficielle dommere - hvor Malou deltog.

Dommeren som satte banen op vurderede, at pladsen var lige "stram nok", så der var ikke præcis 4 meter mellem skiltene, som banebyggeren havde skrevet at der skulle være.

Det blev pludselig et "problem", og banen måtte bygges om så den overholdt afstanden mellem skiltene, og prøverne gik igang.

Resultet blev - at flere hunde røg i det fristende 8-tal's fristelser inden de overhovedet nåede ind til start skiltet, fordi fristelserne stod lige i indgangen, og hvad koster det så på pointtavlen ???? Jeg ved det ikke, men dommeren var i vildrede om der skulle trækkes noget eller ej.

Samtidig var der tvivl om hvad der skulle dømmes sådan generelt for flere af øvelserne, så jeg forstår ikke helt hvorfor de præcis 4 meter mellem skiltene skulle være en øvelse til debat.

Der vil alligevel aldrig blive dømt ens eller fair til Rallydysten, uanset afstand mellem kegler og skilte, for dommerne ser og dømmer ikke ens.

Malou strøg lige igennem championbanen med en imponerende IB = 4 x 10 og en ommer. Ikke en eneste lille streg for ude af position, langsom forsinket reaktion eller andet der kan trække 1 point. Alt var helt reelt, 4 øvelser vi ikke kunne og en ommer.

Ved ikke helt om jeg skal smile eller trække på skuldrene, for jeg syntes at Malou er blevet SÅ glad og super dygtig, men der er bare hver eneste gang vi stiller op, øvelser som hun "på dagen ikke kan", enten fordi der er for mange forstyrrelser eller situationer hvor hun bliver utryg.

Det gør det godt nok svært at performe i Championklassen og vi sluttede da også som nummer sjok idag :-)
Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer