Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

Gammel...?

Opslået d. 2. februar 2018 kl. 5.50

Jeg føler mig gammel......noget er der sket de sidste 4 måneder. Som om alting er vendt op og ned. Ingenting er som før - og ja, det er stadig Chili der "gør et eller andet" ved mig.

Jeg er træt af det, kan ikke slippe det, dagene går, jeg bliver irriteret på andre menneskers opslag om alt muligt, for det er for mig så ligegyldigt.

Jeg kan godt mærke at jeg lukker af og trækker mig baglæns, og går lidt mine egne veje i øjeblikket.

Begynder også at mærke, at jeg nu i lang tid har siddet og set på den lukkede Chili-dør og ikke har kunnet se de andre åbne døre omkring mig, men de er der jo, og man kan nemt stirre sig blind på en lukket dør.

Har prøvet at finde nogle positivt ting omkring nye åbne døre, og jo der er en del.

F.eks. så kan jeg sove ½ time længere om morgenen, for Malou hopper ikke rundt med legetøj kl. 5, jeg skal ikke fare som bål og brand for at være hjemme på klokkeslet, for Malou kan holde sig i mange timer, ingen hunde skal opholde sig i bilen når andre hunde skal trænes, for nu er det altid Malou der skal trænes, Malou er blevet meget mere kælen og glad efter at hun har erkendt at hun er blevet "enebarn", ....og ja.....der er sikkert en del flere ting som kan skimtes i de nye åbne døre. 

En ting jeg har bemærket de sidste måneder er en glæde over, at jeg ikke hele tiden har nye tider hos dyrlægen til dit og dat. Det har åbenbart også fyldt rigtig meget imens det stod på, og nu bagefter føles det som en hel lettelse at man ikke skal til blodprøver, test, usikre prognoser osv. konstant.

Er jeg mon ved at være klar til at vende mig om mod de åbne døre ? Tænker selv "måske", for nu begynder jeg da i det mindste at have fokus på at de eksisterer.Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hovsa!

Oops, you forgot something.

Hovsa!

De ord du har indtastet, matcher ikke den pågældende tekst. Prøv igen.

0 kommentarer