Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

vis:  hele indlæg / kort version

Afklaring.....

Opslået d. 30. november 2019 kl. 15.15 Comments kommentarer (0)

Så fik jeg afklaret hvad det er i Hønsehuset (træningshal på Bornholm), som Dodo er SÅ rædselsslagen for.

Vi er på Bornholm denne week'end - jeg skal dømme rally lørdag og søndag og da der var officielle LP prøver fredag aften, tog vi færgen fredag middag, så vi kunne deltage.

Da vi entrerede hallen var Dodo glad og fro og intet at mærke - lige indtil en person smækkede indgangsdøren I og åb...

Læs hele indlægget »

Nu med border collie.....

Opslået d. 25. november 2019 kl. 9.00 Comments kommentarer (0)

Jeg har været på et super godt heldagskursus under temaet "Fra træning til konkurrence".

Vi var en broget flok af DKK LP folk på alle niveauer og DCH Brugshundefolk. Spændende at se de andre ekvipager på dagen, og ikke mindst at erfare deres måde at træne på.

Vores instruktør er border collie ejer og har flere af slagsen som kører på hvert sit energi-niveau, og dermed også skal trænes vidt forskellige. Den...

Læs hele indlægget »

Vintertræningmakker søges ......

Opslået d. 21. november 2019 kl. 14.10 Comments kommentarer (0)
Så strøg der lige en måned - og vi er nu i slutningen af november måned. Dagene flyver afsted, med hverdagstræning, fokus/detalje-træning og fremtidsplaner. Ihhh altså - jeg mangler en træningsmakker, som vil træne LP2 100% seriøst henover vinteren, men jeg kan ikke lige få øje på en. Dem jeg kan få øje på har problemer med træning i "haller" og har planer om "hvalpe" - og så er alting jo usikkert. Syntes bare jeg mangler en seriøs træningsmakker den kommende vinter - me... Læs hele indlægget »

Hahaha.....

Opslået d. 20. oktober 2019 kl. 15.50 Comments kommentarer (1)

Hahahaha???..har I læst mit blogindlæg fra i går....."vi skal vist bare hygge i rally for Dodo og Malou kan intet"......og det var den stemning jeg gik i ringen med i dag ....og hvad sker der så lige......Malou går en fantastisk bane 1.....får en IB....som jeg selv trak, fordi der var lidt for mange "sitter" i banen og det giver bare en langsom Malou. Jeg var mega glad da jeg forlod ringen med Malou og tænkte....så glad en hund ???..og en ny prø...

Læs hele indlægget »

Samsø....

Opslået d. 19. oktober 2019 kl. 14.10 Comments kommentarer (0)

Man kan næsten kalde det "traditionen tro" med hensyn til vores deltagelse i hundekonkurrencer på Samsø i oktober måned.

De første år har jeg været rallydommer til konkurrencerne, men sidste år besluttede jeg at jeg i år ville være 100% deltager.

Idag var der Dogdance og Færdighedsprøver og vi var med over hele linien.

Malou gik den fedeste HTM1 performance men ville ikke ud på de glatte gulve efter si...

Læs hele indlægget »

Interessant......

Opslået d. 10. oktober 2019 kl. 8.05 Comments kommentarer (1)

Jeg har netop købt den nye træningslogbog "Just Be Dog". En genial bog i et fantastisk format, som gør, at den passer til at have med ud på træningsbanen.
Bagerst i bogen er der resultatlister til brug for de LP prøver man har deltaget i, og hvor man kan notere sine resultater for de enkelte øvelser.

Se det var meget interessant, da jeg udfyldte dette skema igår, for....

Jeg har nu været oppe i LP1 med Dodo 9 gange i 2019 og v...

Læs hele indlægget »

Det må være en fejl.....

Opslået d. 27. september 2019 kl. 3.10 Comments kommentarer (0)

Forleden dag så jeg, at der blev skrevet på FB at listen med Årets Hunde i LP nu var opdateret efter week'endens prøver i Ballerup, som åbenbart var de sidste kvalificerende prøver til ÅH i 2019.

Jeg har ikke skænket ÅH konkurrencen en eneste tanke og har heller ikke på noget tidspunkt kikket på kvalifikationslisten for at se stillingen til ÅH, men da listen blev slået op i mandags tænke jeg, mon de er med, alle de...

Læs hele indlægget »

Hvor tiden ræser.....

Opslået d. 20. september 2019 kl. 13.10 Comments kommentarer (0)
Dagene går - tiden ræser - og vi har det fantastisk. Dodo har været på Dyretandklinikken igen, narkose og hele turen for at tjekke om alt er ok efter den store tandoperation for 1/2 år siden. Det blev en god dag - alt er ok - rodbehandlingen er tæt og tandnerverne trækker sig sammen, som de skal i den alder som Dodo har. Det var godt at få "tjek - alt ok" på den del af Dodo's liv. Hvis ikke der sker noget i mellemtiden med Dodo's tænder, skal vi først til ny kontrol om ca. 3 år... Læs hele indlægget »

Velkommen....

Opslået d. 29. august 2019 kl. 8.20 Comments kommentarer (0)

Velkommen til hverdagen efter sommerferien - som bød på masser af afslapning og ned i gear. Fornemmer det er sundt lige at lande sådan helt ihvertfald en gang om året.

Træning er startet op igen og det betyder afsted til selvtræning, afsted som instruktør og også selv gå på hold, de tre af ugens fem hverdage. Og week'enderne - de er booket så meget op resten af året, at jeg faktisk kun har 3 ledige week'end datoer i resten a...

Læs hele indlægget »

Så starter hamsterhjulet igen....

Opslået d. 18. august 2019 kl. 13.20 Comments kommentarer (1)
Så er ferien slut og i morgen starter hamsterhjulet igen :-) Ej, altså, det har været en fed ferie, og jeg sluttede af med en tur til Rønde i det nordjyske, Hangar 17, og Dodo i Færdighedsprøve 1 og også Dodo i den uofficielle Begynderklasse. Malou var også tilmeldt i "træningsklassen", men hun nåede ikke at komme i ringen, da dagens event trak ud og der var 3 timers kørsel hjem, så jeg trak hende fra "Træningsklassen ". Dodo var fantastisk i Hangar 17 - altså - helt vildt - ing... Læs hele indlægget »

Rss_feed