Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

vis:  hele indlæg / kort version

Så starter hamsterhjulet igen....

Opslået d. 18. august 2019 kl. 13.20 Comments kommentarer (0)
Så er ferien slut og i morgen starter hamsterhjulet igen :-) Ej, altså, det har været en fed ferie, og jeg sluttede af med en tur til Rønde i det nordjyske, Hangar 17, og Dodo i Færdighedsprøve 1 og også Dodo i den uofficielle Begynderklasse. Malou var også tilmeldt i "træningsklassen", men hun nåede ikke at komme i ringen, da dagens event trak ud og der var 3 timers kørsel hjem, så jeg trak hende fra "Træningsklassen ". Dodo var fantastisk i Hangar 17 - altså - helt vildt - ing... Læs hele indlægget »

Snart er ferien slut....

Opslået d. 16. august 2019 kl. 14.25 Comments kommentarer (0)

Snart er ferien slut og hvilken ferie - totalt hygge og nyt badeværelse. Sååå godt :-)

Ferier er noget mærkeligt noget, for når man er i fulde omdrejninger, skal man bruge en uges tid på at "falde ned" og så går 2. ferieuge med at "nyde det", og når så 3. uge sætter igang, får man næsten ticks over at hamsterhjulet starter lige om lidt igen :-)

Malou og Dodo har det vist bedst med hamsterhjulet, for hold d...

Læs hele indlægget »

Vi har ferie.....

Opslået d. 10. august 2019 kl. 13.40 Comments kommentarer (0)
Vi har ferie.......og hvor er det fedt :-) Vi har lavet badeværelse og det er 100% færdigt og vi har et par små småprojekter mere på hjemmeferiefronten og det vigtigste af alt er, at vi nyder dagene. Hundene er mega trætte når vi er hjemme hele dagen og især Dodo har svært ved, at hun ikke har flere timers uafbrudt mulighed for søvn midt på dagen, men når vi er obs på det kan det planlægges. Jeg har i dag f.eks. været rallydommer for spidshundeklubben i rally og der var begge ... Læs hele indlægget »

Ferie.....

Opslået d. 29. juli 2019 kl. 13.00
Så blev det ferie og vi lagde ud med en dommerdag i Rally på Garbogaard. Jeg skulle dømme den ene prøve og da der var to prøver på dagen, var Dodo og Malou tilmeldt den prøve jeg ikke selv skulle dømme. Malou lagde ud som 1. hund på dagen og hvilken performance - jeg var målløs - og da jeg passerede målet måtte jeg erfare, at ALDRIG har Malou gået så fantastisk en rallybane. To små streger var der trukket og det betød altså at Malou blev 1. vinder i Championklassen med 98 po... Læs hele indlægget »

4 dage.....

Opslået d. 22. juli 2019 kl. 8.15 Comments kommentarer (0)

Så er der 4 dage til sommerferien begynder. Lækkert med nedtællig og lækkert at nyde det, for vupti så er der strøget 3 uger, uden at man nåede at se hvor dagene blev af. Men det er vel det, der er hele pointen ved sommerferie ?

I år skal vi lave projekt "badeværelse" hvor alt undtagen fliser og toilet skal fornyes. Og vi går ud over vores egen "grænse", idet vi har valgt at sætte farve på det nye badeværelse. Lige...

Læs hele indlægget »

What !!!

Opslået d. 19. juli 2019 kl. 4.55 Comments kommentarer (0)

Jeg blev igår kontaktet af en hundeven, som spurgte om ikke jeg havde lyst til at deltage på et heldags hundetræningskursus som netop var slået op på FB.
Og jo - det lyder som et godt kursus, selvom jeg har det lidt ambivalent med alle de nymodens tiltag, der gøres indenfor hundetræning nu om stunder.

Det er som om alting skal være "nyt" og "mere smart" og også gerne lidt "extremt", og det skal det jo være......for ellers får...

Læs hele indlægget »

En god beslutning...

Opslået d. 16. juli 2019 kl. 7.05 Comments kommentarer (0)

Jeg var til træning hos Anja i Ballerup for en uges tid siden og i min "enetid" talte vi om, hvor svært det var med Dodo's angst for mennesker hvorpå Anja sagde...."jamen hun er da ikke bange for mig". 
Nej - på ingen måde, men Dodo tog ikke selv kontakt for at hilse osv., så på den måde kunne jeg se, at det var "fint nok med Anja tæt på, men hun behøvede ikke at skulle hilse ydereligere".

Vi talte også om at Dodo, ...

Læs hele indlægget »

Analyser....

Opslået d. 12. juli 2019 kl. 7.50 Comments kommentarer (0)

Vi går og pusler med tanken om et sommerhus - og uhh det er spændende at kikke og shoppe rundt på Boligsiden, men når vi sætter os ned og analyserer behovet for et sommerhus, så er det der slet ikke !

Det man får i et sommerhus er forhåbentlig fred og ro, masser af grønne omgivelser og dejlig natur. Jamen det har vi jo allerede der hvor vi bor nu, så hvorfor ialverden drømme om at få et sommerhus ???? Totalt skør tanke, ik...

Læs hele indlægget »

Søndags træning...

Opslået d. 7. juli 2019 kl. 13.50 Comments kommentarer (0)
Fed træningsdag. Dodo er højløbsk og i den grad forstyrrelsestrænings-bar :-) Hahaha---vi var nogle stykker samlet til LP prøvetræning i Sæby i dag og out of the Sæby-blue, kom der en brun labrador som virkelig havde spottet at Dodo er højløbsk. Ups - men flexlinen på hannen holdt og føreren fik styr på situationen, selvom hun var lidt rystet over hendes hunds reaktion. Dodo var ret kold - men samtidig også ret ukoncentreret i sit LP1 program - men til gengæld var Malou be... Læs hele indlægget »

Dansedag......

Opslået d. 5. juli 2019 kl. 8.35

Sidste week'end havde vi meldt os til uofficielle dogdance prøver i Ringsted.

Alt var som til en rigtig prøve, med rosetter, opvarmningsareal og rigtige dommere - eneste ændring i dagens set up var, at man fik to ture i ringen og at man måtte belønne undervejs i sit program.

Egentlig havde jeg ikke forventet noget særligt, da Malou ikke har været på dansegulvet i 1½ år og Dodo aldrig har prøvet det, så det var med h...

Læs hele indlægget »

Rss_feed