Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

vis:  hele indlæg / kort version

Hahaha.....

Opslået d. 20. oktober 2019 kl. 15.50 Comments kommentarer (0)
Hahahaha???..har I læst mit blogindlæg fra i går....."vi skal vist bare hygge i rally for Dodo og Malou kan intet"......og det var den stemning jeg gik i ringen med i dag ....og hvad sker der så lige......Malou går en fantastisk bane 1.....får en IB....som jeg selv trak, fordi der var lidt for mange "sitter" i banen og det giver bare en langsom Malou. Jeg var mega glad da jeg forlod ringen med Malou og tænkte....så glad en hund ???..og en ny prøve i ring 2 om lidt - vi går bare ind... Læs hele indlægget »

Samsø....

Opslået d. 19. oktober 2019 kl. 14.10 Comments kommentarer (0)

Man kan næsten kalde det "traditionen tro" med hensyn til vores deltagelse i hundekonkurrencer på Samsø i oktober måned.

De første år har jeg været rallydommer til konkurrencerne, men sidste år besluttede jeg at jeg i år ville være 100% deltager.

Idag var der Dogdance og Færdighedsprøver og vi var med over hele linien.

Malou gik den fedeste HTM1 performance men ville ikke ud på de glatte gulve efter si...

Læs hele indlægget »

Interessant......

Opslået d. 10. oktober 2019 kl. 8.05 Comments kommentarer (1)

Jeg har netop købt den nye træningslogbog "Just Be Dog". En genial bog i et fantastisk format, som gør, at den passer til at have med ud på træningsbanen.
Bagerst i bogen er der resultatlister til brug for de LP prøver man har deltaget i, og hvor man kan notere sine resultater for de enkelte øvelser.

Se det var meget interessant, da jeg udfyldte dette skema igår, for....

Jeg har nu været oppe i LP1 med Dodo 9 gange i 2019 og v...

Læs hele indlægget »

Det må være en fejl.....

Opslået d. 27. september 2019 kl. 3.10 Comments kommentarer (0)

Forleden dag så jeg, at der blev skrevet på FB at listen med Årets Hunde i LP nu var opdateret efter week'endens prøver i Ballerup, som åbenbart var de sidste kvalificerende prøver til ÅH i 2019.

Jeg har ikke skænket ÅH konkurrencen en eneste tanke og har heller ikke på noget tidspunkt kikket på kvalifikationslisten for at se stillingen til ÅH, men da listen blev slået op i mandags tænke jeg, mon de er med, alle de...

Læs hele indlægget »

Hvor tiden ræser.....

Opslået d. 20. september 2019 kl. 13.10 Comments kommentarer (0)
Dagene går - tiden ræser - og vi har det fantastisk. Dodo har været på Dyretandklinikken igen, narkose og hele turen for at tjekke om alt er ok efter den store tandoperation for 1/2 år siden. Det blev en god dag - alt er ok - rodbehandlingen er tæt og tandnerverne trækker sig sammen, som de skal i den alder som Dodo har. Det var godt at få "tjek - alt ok" på den del af Dodo's liv. Hvis ikke der sker noget i mellemtiden med Dodo's tænder, skal vi først til ny kontrol om ca. 3 år... Læs hele indlægget »

Velkommen....

Opslået d. 29. august 2019 kl. 8.20 Comments kommentarer (0)

Velkommen til hverdagen efter sommerferien - som bød på masser af afslapning og ned i gear. Fornemmer det er sundt lige at lande sådan helt ihvertfald en gang om året.

Træning er startet op igen og det betyder afsted til selvtræning, afsted som instruktør og også selv gå på hold, de tre af ugens fem hverdage. Og week'enderne - de er booket så meget op resten af året, at jeg faktisk kun har 3 ledige week'end datoer i resten a...

Læs hele indlægget »

Så starter hamsterhjulet igen....

Opslået d. 18. august 2019 kl. 13.20 Comments kommentarer (1)
Så er ferien slut og i morgen starter hamsterhjulet igen :-) Ej, altså, det har været en fed ferie, og jeg sluttede af med en tur til Rønde i det nordjyske, Hangar 17, og Dodo i Færdighedsprøve 1 og også Dodo i den uofficielle Begynderklasse. Malou var også tilmeldt i "træningsklassen", men hun nåede ikke at komme i ringen, da dagens event trak ud og der var 3 timers kørsel hjem, så jeg trak hende fra "Træningsklassen ". Dodo var fantastisk i Hangar 17 - altså - helt vildt - ing... Læs hele indlægget »

Snart er ferien slut....

Opslået d. 16. august 2019 kl. 14.25 Comments kommentarer (0)

Snart er ferien slut og hvilken ferie - totalt hygge og nyt badeværelse. Sååå godt :-)

Ferier er noget mærkeligt noget, for når man er i fulde omdrejninger, skal man bruge en uges tid på at "falde ned" og så går 2. ferieuge med at "nyde det", og når så 3. uge sætter igang, får man næsten ticks over at hamsterhjulet starter lige om lidt igen :-)

Malou og Dodo har det vist bedst med hamsterhjulet, for hold d...

Læs hele indlægget »

Vi har ferie.....

Opslået d. 10. august 2019 kl. 13.40 Comments kommentarer (0)
Vi har ferie.......og hvor er det fedt :-) Vi har lavet badeværelse og det er 100% færdigt og vi har et par små småprojekter mere på hjemmeferiefronten og det vigtigste af alt er, at vi nyder dagene. Hundene er mega trætte når vi er hjemme hele dagen og især Dodo har svært ved, at hun ikke har flere timers uafbrudt mulighed for søvn midt på dagen, men når vi er obs på det kan det planlægges. Jeg har i dag f.eks. været rallydommer for spidshundeklubben i rally og der var begge ... Læs hele indlægget »

Ferie.....

Opslået d. 29. juli 2019 kl. 13.00
Så blev det ferie og vi lagde ud med en dommerdag i Rally på Garbogaard. Jeg skulle dømme den ene prøve og da der var to prøver på dagen, var Dodo og Malou tilmeldt den prøve jeg ikke selv skulle dømme. Malou lagde ud som 1. hund på dagen og hvilken performance - jeg var målløs - og da jeg passerede målet måtte jeg erfare, at ALDRIG har Malou gået så fantastisk en rallybane. To små streger var der trukket og det betød altså at Malou blev 1. vinder i Championklassen med 98 po... Læs hele indlægget »

Rss_feed