Velkommen til vores Colliebase

Klik her for at redigere underoverskriften.

Blog

vis:  hele indlæg / kort version

En uge går hurtigt...

Opslået d. 24. januar 2020 kl. 7.55 Comments kommentarer (0)

Så er der gået en uge igen og der er nu kun 11 måneder til juleaften !

Godt at være i god tid - og igår bestilte jeg de første to julegaver - kunne simpelthen ikke stå for det, men da det er vinterbeklædning, så må det ligge og vente på at blive brugt til julegaver i de kommende måneder, indtil vi igen rammer den 24. december.


Ellers er den forgange januar-uge gået lidt som det plejer på denne t...

Læs hele indlægget »

Aarets hunde...

Opslået d. 23. januar 2020 kl. 8.40 Comments kommentarer (0)

Årets hunde i Dansk Collie Klub regi er nu meldt ud og jeg brugte nogle timer igår aftes på at bestille rosetter hjem til vinderne i de forskellige dicipliner. 

Der gives rosetter til årets bedste udstillingshunde, langhårede og korthårede, årets bedste baby/hvalpe - også langhårede og korthårede, lydighedshundene i LP alle klasser og rally i alle klasser.

For LP og rallyklasserne gælder der særlige regler, dvs. hvis...

Læs hele indlægget »

Sidste år...

Opslået d. 22. januar 2020 kl. 4.55 Comments kommentarer (0)

Sidste år i januar/februarmåned var jeg på kursus hos Irene Jarnved, fordi Dodo jagter biler helt extremt.

Selve kurset var lærerigt, uden at jeg fik specielt meget med hjem som jeg kunne bruge direkte, og det skyldes formentlig at kurset var baseret på jagthunde og ikke hyrdehunde. Faktisk havde Irene aldrig set en korthåret collie på nogen af sine kurser, sagde hun.


Vi lærte en masse om "ro på post" hvilket var en utrolig ...

Læs hele indlægget »

For sent...

Opslået d. 21. januar 2020 kl. 5.10 Comments kommentarer (0)

I dagene op til jul og hele ugen efter blev der graves fibernetledninger ned på vores vej. Det var lige i en meget regnfuld periode, så alt var smattet og sølet efter gravemaskinerne, så bilvask var no go i et par uger - eller ihvertfald total spild af penge.

Samtidig skulle vi til og fra vores egen indkørsel via køreplader, som ikke var lagt særlig professionelt og vejen var hele tiden spærret af maskiner og mandskab og et hav af store røde ...

Læs hele indlægget »

Pis-irriterende...

Opslået d. 20. januar 2020 kl. 8.10 Comments kommentarer (0)

Da jeg kom hjem fra LP prøven igår med Dodo, undrede jeg mig "igen" over, at øvelser hun er knivskarp til på hjemmefronten, slet ikke fungerer til en prøve.

Min morgentræning med hende består normalt kun af tricks, men idag måtte jeg lige prøve hendes 0-points øvelser af fra igår, og hun kan bare øvelserne til stort set top point. Åhhh hvor er det frustrerende, at hun er så følsom og pakker helt sammen, så s...

Læs hele indlægget »

10 i helhed....

Opslået d. 19. januar 2020 kl. 9.50 Comments kommentarer (0)
I dag har vi været til prøve-prøve i LP2 i Stestrup - igen. Samme sted som sidste søndag, men med en anden arrangør og anden dommer. Fedt at komme ud og prøve formen af og helt ærligt - der er vist ikke ret meget form på Dodo i øjeblikket. Til prøven i dag var hun på det nærmeste i en anden verden, hun var stort set ikke mentalt til stede til prøven, og vi trak det ene nul efter det andet. Til gengæld fik føreren 10 i helhedsindtryk og en masse ros fra dommer Brian, som skr... Læs hele indlægget »

Dommermøde...

Opslået d. 18. januar 2020 kl. 14.35 Comments kommentarer (0)
Dommermøde på Fyn i dag - DKK rallyudvalg var vært og det blev en fantastisk dag. Det plejer det nu også at være, og jeg må indrømme at lokationerne på Fjeldsted Kro er eminente. Der skal ledes længe efter et sted med så lækker en forplejning, skønne og rolige mødelokaler og har man hund med, så er byder omgivelserne på masser af grønne gåture. Herligt herligt. Til mødet blev vi præsenteret for et par DKK rally statistikker og jeg blev ikke forbavset over, at jeg stod s... Læs hele indlægget »

De er slet ikke til at stoppe...

Opslået d. 18. januar 2020 kl. 0.40 Comments kommentarer (0)
De er slet ikke til at stoppe - mit "Baby/hvalpe-rallyhold". De fik undervisning i går aftes, og vi sluttede af med et lille glas rose og lidt kransekage, i anledning af, at to af kursisterne fik rallytitler i Herringløse sidste week'end. En blev begyndermester og en blev øvedemester. Allerede i dag har holdet lagt en plan for fællestræning i denne week'end, johhhh for vejret bliver jo godt siger DMI, og så må det jo være tid til udendørstræning, så de har arrangeret sig på Tuse... Læs hele indlægget »

Ctrl delete...

Opslået d. 16. januar 2020 kl. 8.20 Comments kommentarer (0)

Jeg startede faktisk dagens blogindlæg med at nævne, at jeg syntes, jeg er lidt vel rigeligt udsat for sure og utilfredse personer i øjeblikket, og da indlægget var næsten færdigt, tænkte jeg..."Nej ikke om jeg gider bruge mit krudt på den slags", så ctrl delete og forfra igen.


Det samme kommer til at ske med nogle af de ting jeg er involveret i, nu skal der ryddes op i negative events og de første par skridt er allerede tage...

Læs hele indlægget »

Træningsfri uge...

Opslået d. 15. januar 2020 kl. 9.55 Comments kommentarer (0)

Øv......ingen hundetræning i aften - skulle ellers have været til rallytræning, men der kom lige et bestyrelsesmøde i vejen.

Faktisk lander jeg vist på "ingen træning" i denne uge, fordi jeg skulle til salgsmøde mandag aften, tirsdag er normalt ikke træningsaften, onsdag bestyrelsesmøde, torsdag skal jeg undervise og fredag er altid hundetræningsfri.

Skidt pyt - måske er det godt med en uge fri fra rutinerne - og ...

Læs hele indlægget »

Rss_feed