-
Min blog

September 2016

Et år er gået.....

Så kom Malou's flotte roset fra Border Collie Klubben - med navn og det hele :-)

Den blev overrakt helt formelt af Johanna ved rallyprøverne i Ballerup forleden. Ikke at jeg skulle til rally - og dog - jeg så bare banen fra dommervinklen den dag.

Senere på dagen bad Johanna om at få datoerne for Malou's beståelse af de enkelt Færdighedsprøver og det gav da lige noget at tænke over da jeg fik slået op i startbogen.

Faktisk bestod Malou Færdighedsprøve 1 i september 2015 og derefter gik der hele 5 måneder før hun var klar til Færdighedsprøve 2.

Dagene går...

Tja - dagene går......og de går jo godt....og alligevel er der ting der fylder mere end andet og noget af det der fylder p.t. er bl.a, at Malou er så depri stadigvæk, at vi er ved at blive lidt bekymrede.

De foregående gange hvor hun har været i løbetid - både før og efter - har hun været trist i måneder og det har hun også været denne gang ....men det er eskaleret lidt.

Der er stadig et par måneder til vi kan forvente at hendes humør er på toppen igen, men pt.

Selskabshund ??

Jeg har ikke opdateret i nogle dage - syntes ikke der har været så meget hundemæssigt at skrive hjem om, selvom dagene har været mega hundetravle med bl.a. hvalpetræning, DKK skue for Chili, udsendelse af Colliebladet og ringtræning.

Malou var til HTM prøve i lørdags og det blev igen til en "nitte præstation".
Mange hunde på dagen fik "ikke bestået", men det tilskriver jeg ikke, at Malou ikke bestod sin HTM1 prøve.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint