-
Min blog

September 2014

Nyt grej.....

Man må ikke gå ned på grej - og det var der bestemt heller ikke nogen fare for, da vi var til selvtræning i Ringsted i tirsdags :-)

Lonnie havde medbragt en taske så stor som en kuffert, fyldt med alverdens hundelegetøj, tyggeben og skønne bolde :-)

Det hele blev strøet ud på træningsgulvet og så gik vi ellers i gang med træningen.

Faktisk voldte de mange legeting ikke de store problemer, for der var SÅ meget legetøj, at det næsten var uoverskueligt for hundene at fokusere på de enkelte ting.

What a day...:-)

Endnu en fantastisk week'end......:-)

I går havde jeg fornøjelsen af at være dommer til rallyprøverne i Hillerød...en super dejlig dag......og i dag stod den på LP1 prøve med egen Lady Malou :-)

What a day :-)))

Vi lagde ud med mega regnvejr på hjemmefronten, da jeg læssede bilen med telt, tasker og hunde klokken 06:30 i morges, og det styrtregnede på turens første del.

Heldigvis tog regnen af, og da Malou skulle i LP1 ringen omkring kl.

Det går stærkt....

Pyhhh...det går stærkt med, at det bliver mørkt både om morgenen og om aftenen.

Når efterårssæsonen nærmer sig, begynder jeg altid at planlægge "den mørke tid", ud fra det faktuelle at det stort set er mørkt "hele døgnet", i hvert fald for os som er på arbejde i alle døgnets lyse timer, for det er mørkt når vi kører hjemmefra og det er mørkt, når vi kommer hjem igen.

Træningsmæssigt skal der planlægges, og det er det, som Oldfruen er godt i gang med i skrivende stund.

Princesse Plaskvåd ..:-)

Så fik vi da lige vand til haven igen-igen....og for fragglernes vedkommende gik dagen op i rallyprøver i Osted ved Ringsted/Roskilde, og uanset nærmeste by - og lovede antal millimeter nedbør - så fik vi så regnfrakken passede..:-))

Peia skulle på fra morgenstunden, og det regnede konstant.

Oldfruen måtte tage en beslutning - skulle Peia på banen iført regndækken (som hun ikke er helt begejstret for at have på), eller skulle vi snuppe prøven i "sugende colliepels" ?

10 års collie-jubilæum....

13. september 2014 og i dag er det præcis 10 år siden, at vi hentede vores første hund og dermed også vores første collie.

Det er totalt spookey, at tænke tilbage på tiden for "bare" 10 år siden.....dengang, hvor vi troede på, at når opdrætteren fortalte, at det var "fint", bare at gå til udstilling med sin collie, så var al aktivering med sin hund på plads.....

....og dengang, hvor Oldfruen som dengang kaldte sig for "Dukkeføreren" syntes, at der måtte mere aktivering til både hund og fører, så vi meldte os på dressurhold i Sorø Hundevenner.

En mærkelig start.....

Sorø Hundevenner holdt officielle rallyprøver i dag, og da der ikke var så mange tilmeldt, havde man på dagen mulighed for, at melde sig til yderligere to prøver i et par Åbne Klasser.

Dagen startede en smule fugtigt......for at sige det mildt - det stod ned i lårtykke stråler. ALT var gennemblødt på et øjeblik, så det var bare med at pakke sig godt ind i regntøj og telte.

Heldigvis klarede det op, og det blev et flot vejr i løbet af dagen :-)

En hundestjerne dag.....

Oldfruen drog i morges på tur til "Hundestjernen" i Munkebo på Fyn.

What a day..:-))))

15 kursister, som skulle høre/lære om emnet "Præstationsangst og hvordan agerer man bedst, når sommerfuglene har overtaget styrelsen i maven" ..:-)

En helt igennem perfekt dag, hvor vi besluttede at være ude hele dagen, og lagde således ud med morgenkaffe og rundstykker i det sensommer dejlige solskinsvejr kl. 09:30 :-)

Derfra gik dagen slag i slag, med skiftesvis teori og praktik omkring emnet, "præstationsangst i såvel konkurrence- som instruktør situationen".

Ro på.....

De sidste par uger har budt på Oldfrueaktiviteter på udeplan næsten konstant.

I løbet af de sidste 14 dage, har jeg været på farten i 11 ud af de 14 dage, så i går måtte jeg melde fra på selvtræningsholdet i Ringsted.

Havde bare brug for en aften, uden at skulle lave aftensmad på 5 minutter og ud af døren bagefter hu hej :-)
Og så handlede det ellers om at komme i seng i nogenlunde ok tid :-)

Dejligt med en "ro på" aften, og når man pludselig har en aften uden at "skulle noget", så er det svært at komme ned i gear og slappe af.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint