-
Min blog

September 2013

Ingen træning....

I dag blev det til "ingen træning" .....i hvert fald på udebane.......for på Oldfruens job er der altid lageroptælling den sidste dag i måneden, og så ligger vi mere vandret, end de andre dage.....og det er helt umuligt at flexe ud før tid, for at forsøge at nå til træning.
 
Tog revance her til aften....lige inden det blev mørkt, og fik trænet lidt med begge fraggelpigerne, gået hyggetur, og leget vilde dyr i haven :-)

Gedemarked...:-)

Det lykkedes mig i dag, at lokke Jan med til det årlige kræmmermarked i Mørkøv...:-)
 
Det har kostet flere dages forberedende lokning.....med alverdens godbidder......for at få ham med....men udsigten til forloren hare med brun sauce og rødkål til aften, gav det positive udslag..:-)
 
Vi har kun 15 minutters kørsel til kræmmermarkedet, så det er ikke selve "turen" der har været problemet.....det handler mere om, at Jan syntes, at der er tale om et gedemarked.

Fraggelnæser...:-)

I dag sluttede indkøringsperioden for Malou på hjemmefronten, og fra på mandag er det almindelig hel dag alene hjemme for fraggelpigerne.
 
Tror nu ikke det ændrer det store, men vi har i ugens løb haft et par episoder med "skidt på gulvet", når Jan kom hjem...(han kommer altid først)....og vi har troet, at det var Malou der ikke har kunnet holde sig.
 
Det har vist sig, at det faktisk er Peia der ikke kunne holde sig, hvilket er helt nyt på "alene hjemme fronten".

Træningsplaner....

Jeg får ikke skrevet så meget om vores træning.....men vi følger den daglige 5 minutters plan :-)
 
Der er altid 5 øvelser på min ugeplan, som varer i 5 dage, nemlig mandag til fredag....og træningen varer som ovenfor skrevet i 5 minutter om morgenen.
 
Lørdag/søndag har jeg ingen træningsplan, for der laver vi så mange andre ting, som har med træning på andre fronter at gøre....f.eks. socialisering i prøveomgivelser, børnebørn osv.

Årets Hund nr. 2...:-))))))))))

Den sidste konkurrence til "Årets Rally Championhund DKK 2013" løb af rallystablen i Albertslund i dag....og Peia gik det allerbedste hun kunne :-))
 
Dommer var Paul Lysholdt, som havde kreeret en ikke helt let bane, til årets sidste ....og afgørende.....rally Championprøve i konkurrencen til "Årets Rally Championhunde".....og sværhedsgraden er jo ens for alle...:-)))
 
Vi var 12 hunde i klassen og vi er særdeles tilfredse med, at blive dagens nr.

Hvad du ønsker....

Så blev det ...vupti....week'end igen.....og sikke hurtigt en arbejdsuge går :-)
 
Oldfruen fik for et par uger siden "verdens lækreste vindjakke"......af et af mine ynglingsmærker...nemlig Helly Hansen.....en lækker neongrøn prøvekollektions-sag til 1500 kr. som kunne erhverves for 699 kr......:-)
 
Har haft den på to gange og er totalt hooked på jakken......så jeg frittede Jan for at hente endnu en af slagsen - bare i en anden farve.

Kaffeklub.....

Fornemmer at jeg har lidt svært ved, at bestemme mig for hvordan vores efterårs/vintertræning skal forme sig.....for de sidste års erfaringer for træning i den mørke tid, har ikke været helt fantastiske.
 
Lige om lidt er det mørkt når jeg kører hjemmefra om morgenen og mørkt når jeg kommer hjem igen.....og hele huset "står på den anden ende", for at jeg kan nå afsted til træning, efter at klaret madlavning, opvask og madpakker til næste dag .

Måløv etape 2.....

I dag stod den på Måløv etape 2....og vejret havde da i den grad skiftet....fra sol og sensommervejr, til skyer og efterårstemperaturer...:--)))
 
Anyway.....det havde ingen betydning for vores performance i Rally Championklassen, hvor Peia fik 91 point og blev 5 vinder blandt 9 deltagende hunde.
Med 2 x "ommer" = 6 point på fejl, var det minimalt, hvad der blev trukket for i resten, så vi er vældig godt tilfredse..:-)))
 
Det var en skøn prøve.

Måløv etape 1.....

Oldfruen har været i Måløv i dag - til week'endens etape 1 på rallyplan.
 
Etape 1 var som dommeraspirant hos dommer Frank Kuhfeld, hvor jeg lagde ud med overtrækstøj og flere lag fleecetrøjer.....men efter en times bedømmelser forvandlede morgensolen sig til en fantastisk sommersol....og så røg både overtræksbukser, jakke og fleecetrøjen....:-)))
 
Elsker at dømme.....og jeg var stort set enig med dommeren hele vejen igennem.

Køresygeged...:-))

Tror, at vi nu har vinket farvel til Malou's køresyge :-)))
 
Kørte i går 2 x 12 km uden problemer og senere på dagen stod den på 2 x 66 km til et møde i Sydkystens Hundeskole.
 
Ingen af turene gav anledning til hverken savl eller opkast.....og Oldfruen jubler ....:-))))
Malou sidder nu og kikker lidt på den første del af turen....hvorefter hun så lægger sig ned - sammen med Peia - og så slapper de ellers af sammen på de lange kørestræk :-)))
SiteBuilder drevet af  Vistaprint