-
Min blog

September 2012

Hvad sker der med Zcarlet..??

Spørgsmålet om, "Hvad sker der med Zcarlet" møder mig hele tiden....både på mail og på udebane...og svaret er...."Lige nu ingen ting"......
 
Igår fik vi vished for, at Zcarlet intet fejler fysisk, en sætning, som jeg og Zcarlets seneste trænere på forhånd godt vidste, men en "detalje", som jeg havde meget brug for at få afklaret.
 
Når det er sagt, sidder der helt sikkert nogen derude som tænker, "Og hvornår er alt det her sket med Zcarlet".

Overskud eller ej.....

Imorgen er der Sommerfest i firmaet ....tilmed i Middelfart.....så der er dømt tidligt afsted for Oldfruen mod det fynske...hvor dagen starter med et "heldagsmøde" og slutter med en "sommerfest".
 
Den gamle ser allerede billeder for sig, a la udendørs grillarrangement med kølige drinks i efterårskulden....:-)))......og lad det endelig blive ved det, for jeg skal hu-hej hjem direkte efter dagens stormøde....for.....lørdagen kalder med fraggel-aktiviteter fra tidlig morgen.

Det er lidt svært...

Det er lidt svært at være glad, når situationen med Zcarlet virker så svær.
 
Og trods alt, lykkedes det at få et par glade stunder til aftentræningen igår.

Valgte at træne LP med Peia istedet for Zcarlet, og jeg følte en stund at tankerne lettede, fordi jeg ikke konstant skulle være opmærksom på, hvilke andre hunde der var i nærheden, og hvilke situationer der evt. kunne fremkalde angst og udfald fra Zcarlets side.
 

Beslutningen er taget....

Igår var der DCK prøver i Køge, og jeg må indrømme, at jeg syntes at det forløb let rodet, fordi det var et krav, at alle LP3 hunde skulle i fællesøvelser fra morgenstunden....præcis samtidig med banegennemgang og prøve i Rally Championklassen.
 
Begge dele gik i fisk for os.....Rally fordi Peia skulle hives ud af bilen og direkte på, uden at jeg havde den sædvanlige ½-time, til at tage toppen af hendes kæmpe arbejdsenergi.

Hvorfor render I ude i det regnvejr..???

Efter Oldfruens morgentur med fragglerne, udbrød Jan spontant...."Hvorfor render I ude i det regnvejr ?"....og i et splitsekund...inden jeg svarede, tænkte jeg,..."Jamen det gør vi da, fordi det er dejligt at være ude...også når det regner"..:-)))
 
Svarede det samme, som jeg tænkte, og tror ikke helt, at Jan forstod hvorfor både hundene og jeg absolut skulle være gennemblødte fra morgenstunden :-)))
 
Jeg nyder at komme ud en times tid hver morgen.

Blåbærhue....:-))

Oldfruen har idag fået en flot hjemmestrikket "Blåbærhue" i gave til Mads......:-)))
 
Jeg syntes, det er alt for meget,....kun fordi jeg gav et godt og kreativt råd, til en høreapparatsbruger, som havde brug for en ide, i forbindelse med, at hun skulle hjælpe med en kreativ (h)øreopgave i lokalområdet.
 
Mit forslag faldt i god høremæssig jord, og klienten kvitterede idag med en hjemmestrikket Blåbærhue til vores barnebarn Mads.

Sydkystens Planteskole....

Sikken en masse roser..... som roser.... kan afstedkomme :-)))
 
Har lige læst op på diverse blogge siden igår, og alle steder lyder det samstemmende.....Sydkystens Hundeskole gør det fantastisk som "Sydkystens Planteskole"...:-)))
 
Så alt ialt....sikke mange roser gårsdagens rallyprøver i Køge har høstet...:-)))))
 
Apropos rallyprøver, så byder de næste 4 week'ender på nye championbaner for Princesse Peia og Oldfruen.

Princesse Old Grey Rose..:-))

Dagen bød på officielle Rallyprøver i Køge, og som sædvanlig....et mega flot arrangement...:-)))
 
Peia deltog i rally championklassen og mit mål var at få mere end 87 point.
 
Resultatet blev 92....+ Oldfrue jubel og en mega flot roseplante i lyse farver :-)))
 
Lidt lys i farven har man jo lov til at være, når man som Peia er nået til 7 års alderen......og jeg erfarer gang på gang til prøverne, at Peia bliver kommenteret på sit "grå" udseende, og også at hun ter sig som en unghund, når vi er på banen.

Datotosse...

Oldfruen er "datotosse"......:-)
 
Kan vågne om morgenen og tænke, "Hvad er det nu for en mærkedag det er idag?"....og det kan være alt fra fødselsdage til mærkedage ad libitum :-)
 
Vågnede i morges med samme tanke...og jamen...:-)) I dag er det 8 år siden, at vi hentede vores første hundehvalp "Quinzy" fra Kennel Daugaard i Jerslev.....13. september 2004.
 
Husker det tydeligt.....havde tanken, at det var ved at blive lidt "råt i vejret", hvilket jeg også fik at føle ugen efter, hvor vi skulle tidligt op, og Quinzy skulle ud og gå morgentur i halvmørke :-))) En session som var noget uvant.

Zcarlet i lilla....:-))

Igår var der årseftersyn af hele fraggelflokken.
 
Var lidt spændt på vægten...især hos Cocky, for jeg syntes han er blevet så tynd på det sidste.
Den teori holdt ikke i praksis....han vejer præcis 33 kg, som han også gjorde sidste år, så det må være al den pels han har smidt for nylig, der gør, at jeg pludselig syntes han er tynd.
 
Peia holder også sin vægt....lidt buttet som altid...og 27,5 kg...:-)) Perfekt.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint