-
Min blog

Oktober 2016

Tillykke til gamle Peia...:-)

Tillykke til gamle Peia i dag :-)

Dåbsattesten siger 11 år og vi syntes det er ok, at hun stadig holder bentøjet og ikke mindst øjnene kørende endnu, da hun har haft gigt i benene samt meget nedsat syn det sidste  1½ års tid.

Gamle søde Peia er fit for Chili-ballade en stor del af tiden, og når det bliver for vildt må vi stoppe det imens "legen er god", så Peia kan få en lille smule pensionist-ro :-)

Hvorvidt Peia leger med Chili af "pligt" kan vi godt have en fornemmelse af, men man kan ikke skille to legende hunde ad mange gange om dagen, så hvis ikke det bliver alt for vildt, får de lov at tonse rundt.

Samsø tur retur

Sikken en week'end :-)

Fuld skrue fra fredag morgen til søndag eftermiddag og hvor er det herligt.

Fredag tog vi turen til Samsø....i pænt blæsevejr.

Lørdag var Oldfruen rallydommer ved Border Collie Klubbens rallyprøver om formiddagen og om eftermiddagen var der samme sted, HTM/FS officieller prøver.

Malou var tilmeldt i HTM ......og vi deltog, udelukkende fordi vi var tilmeldt.

I skrivende stund er Malou ikke tilmeldt flere HTM prøver, for jeg har været usikker på hendes performance.

Samsø

Så nåede vi til forlænget week'end med en tur til Samsø.

Oldfruen skal være rallydommer på Samsø i morgen lørdag og om eftermiddagen er der HTM prøver samme sted. Vi er tilmeldt HTM med Malou og Chili.

Chili skal deltage i den uofficielle klasse "sandkassen", da hun ikke er gammel nok til officielle prøver endnu. Det er super med en uofficiel klasse - det burde man have i rally også.
Man kan gå i ringen og lave præcis det man vil, men der er musik, dommere, publikum og hele den officielle stemning.

Mørkt morgen og aften.....

Så blev det fredag igen  - tju hej hvor tiden går :-)

Hos os går det også "tju hej"......masser af hundeaktiviteter og hvor er det øv, at det er ved at være mørkt både morgen og aften.

Det går mega hurtigt med at lyset bliver kortere og det bliver sværere og sværere at samle hundelorte op på matriklen, for man kan ikke se dem om morgenen eller efter klokken 19.30 :-)

Vi er startet til indendørstræning i den nye istandsatte lækre indendørshal i Steestrup.

Det går godt....:-)

Oldfruen var i DCK og dømme rally i går og inden prøverne startede kom en nørd hen og spurgte...."Går det godt ?"

"Ja, det går godt, hvorfor spørger du ?"

"Fordi der er så stille fra din side, både på FB og på bloggen.

Giver hende fuldstændig ret - jeg er stille pt. og det skyldes flere årsager, og tilmed årsager om jeg ikke orker at skulle forklare hverken på min blog eller på FB.

Dem der kommer tæt på og spørger direkte får forklaringen, men jeg har ikke lyst til at brage ud i diverse medier med alting.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint