-
Min blog

Oktober 2015

Mere dans....

Efter søndagens herlige HTM debut med Malou, kom en mandag med fri i dagtimerne og 3 timers HTM træning hos Anja om aftenen.
Vi er 5 på HTM holdet og timerne går tju hej med, at vi træner individuelt under Anja’s skarpe HTM øjne i ca. ½ time, så er der små sekvenser med ”starter” og ”velkommen i ringen-træning” og indimellem træner vi for os selv eller kikker på og kommenterer på de andres programmer.

Det er utrolig givende træning, og da Anja havde nærlæst Malou’s kritikker fra søndagens performance, ændrede vi lige lidt på koreografien i starten og i nogle af trinnene i selve programmet.

HTM debut

Malou debuterede i  HTM1  i dag og Oldfruens fornemmelse var, at vi var oppe imod svære konkurrenter, så vi forventede ikke at blive placeret.

Der var 11 hunde i HTM1 klassen og der er som bekendt kun 5 ekvipager, som kan opnå Qpoint, dvs. vinderen får 5 point, 2. vinder får 4 point, 3. vinder får 3 point, 4. vinder får 2 point og 5. vinder får 1 point.

Resten får ”ingenting”.

Oldfruen stillede i HTM1 klassen med både Malou og Peia  - i nævnte rækkefølge.

Træningstime....

Week’enden startede sent i går aftes – efter en lang arbejdsdag, som sluttede klokken 20:00 i Taastrup.
Jeg var hjemme kl. 21:00 og efter en gåtur med fragglerne i aftenmørket, strøg vi til køjs med udsigt til en lang og dejlig week’end.

I dag snuppede vi en træningstime i Ringsted – helt for os selv – med fokus på HTM1 prøverne på søndag.

Malou er ”sjov” at træne med og  Peia er endnu ”mere sjov” at træne med.

De to fraggler er som dag og nat at arbejde med, og når man lige har gået 8 x HTM program med Peia, som er er ved at sprænge sin pelskåbe, for at gøre sig til, så får man noget af en wake up, når Malou kommer på bagefter, med sin ”jeg er sensitiv og følsom mor” opførsel.

Søndagstur.....

I dag var der ”generalprøve” for Peia og Malou på Garbogaard.

Scenen var HTM-sat og vi kørte udelukkende den lange tur til nord for Frederikssund, for at afprøve hallens faciliteter, forud for de officielle prøver næste week’end.

Mine forudindtagede tanker omkring hallen, var ”adgangsforholdene” a la en trappe, som jeg havde hørt skulle være lidt speciel.

Anyway – vi snuppede turen som en søndagstur for fraggler og Oldfrue og da vi ankom til hallen, valgte jeg at træne med Peia først.

Ugen har bragt....

Ugen har bragt…..

Mandag – et 3 timers HTM kursus hos Anja Christiansen
Tirsdag – linedance for Oldfruen
Onsdag – undervisning af rallyhold på Lyngholm Hundeskole
Torsdag – lang arbejdsdag og indkøb til køleskab og fryser
Fredag – wuhuuuu – en feriedag

Resten af ugen kommer til at bringe……

Lørdag – Passe børnebørn Mads og Mark, og derfra direkte til Ringsted til egen HTM træning i et par timer
Søndag – HTM træning på Garbogaard

Lige der hvor der står ”wuhuuu – en feriedag”, bør der måske også stå, ”sove længe, rengøring af matriklen, koge suppe, vasketøj osv.

Dagen derpå.....

Efter en dejlig Samsøtur har det været ”dagen derpå” i dag – især for fragglerne.

Hold da op hvor har de været trætte og der er ingen tvivl om, at ”Ude godt - men hjemme bedst”, passer særdeles godt på Malou.

Da Malou kom hjem i går aftes, gik hun helt amok overfor Jan – kunne ikke få krammere nok, og hun hylede nærmest af glæde imens :-)

Det fortæller nok lidt om, hvor hun føler sig allerbedst tilpas.

Peia er ikke ”nem” at køre træt, for hun holder ud til sidste godbid, men dagen derpå, kan man godt se, at bentøjet er lidt slidt efter ”dans” på rallybanerne og HTM fest, så Peia har sovet rigtig meget i dag.

5 gange i ringen...

Vi har været i ”ringen” hele 5 gange i dag.

Først Peia i rally championklassen, dernæst Malou 2 gange i rally expert, bagefter HTM opvisning for Samsingerne hvor Peia også deltog, og så sluttede vi af med endnu en championbane for Peia.

Den skarpe læser sidder nok og tænker...."Hvorfor er Peia nu lige pludselig i championklassen igen - var hun ikke tage ud a konkurrence pga. hendes dårlige syn?"
Og jo, det var hun, men da der var tvivl om der kunne stille 5 ekvipager i den svære klasse, meldte jeg Peia til, for at være sikker på at der kunne uddeles et cert på dagen, hvis nogen skulle være så heldige pointmæssigt.

Masser af frisk luft.....

Så er vi på Samsø – Oldfruen og Fragglerne.

Dagen er brugt på masser af frisk luft og fraggelhygge i Samsø’s natur.

Sejlturen gik som planlagt og vi landede på øen kl. 10:00, hvor vi startede med at se Vesborg Fyr. Det var dog kun Oldfruen, som var helt oppe i toppen af fyret for at nyde den flotte udsigt.

Derfra gik turen til Langør Havn, hvor vi spiste frokost og gik tur i lystbådehavnen.

Efter frokost havde Oldfruen lige en afstikker til en 500 m2 gårdbutik, som kunne byde på alverdens kluns og specialiteter, og der strøg da også lidt nyt ned i indkøbskurven :-)

Forlænget week'end :-)

Så blev det week’end – af den forlængede slags :-)

Jeg skal på tur med Fragglerne, og denne gang skal jeg afsted sammen med Oldfruen :-)

Turen går til Samsø i morgen tidlig, hvor dagen kommer til at byde på masser af frisk luft, sand og strand, og mon ikke der også bliver tid til en bytur i det Samske, inden vi tjekker ind i vores week’end lejlighed i Nordby i morgen eftermiddag.
Uanset hvad vi finder på, så bliver der tale om afslapning på et tiltrængt plan :-)

Rally på stand by...

Der er fuld skrue på Oldfruen i øjeblikket – og denne week’end har ikke været nogen undtagelse.

I går var jeg dommer i rally i Collieklubben, samtidig med at jeg var medarrangør af dagens LP- og rallyprøver.
Det blev en lang og dejlig dag, hvilket også kunne aflæses på skridttælleren som næsten viste 20.000 skridt hen under aften.
Sengetid blev det også tidligt, for i dag ventede en rallyprøve med Malou i Ølstykke.

Denne prøve blev noget særligt.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint