-
Min blog

Oktober 2013

"En uge på kartoffelsalat".....:-)))

Vi har skiftet instruktør....Oldfruen og fragglerne....og vi er p.t. tilmeldt træning på LP-niveau hos Johanna i Ringsted.
 
Det er genial træning..:-)))
 
Vi har hver gang et par fællesøvelser og bagefter er der god tid til den enkelte kursist.....for vi er kun 5 på luxusholdet.
 
Malou er lidt ung til holdniveauet, men det går superfint, fordi vi efter fællesøvelserne træner individuelt.....og under fællesøvelserne arbejder vi på det niveau hvor Malou befinder sig.

Sydkystens Herligste Stjerner..:-))

I dag var der instruktørdag i SHS.....for Sydkystens Herligste Stjerner :-)))
 
8 instruktører - ud af 10 - var samlet til heldagskursus med Siri Jungersen som instruktør, og dagens fokus var "Kompetencer kontra kapacitet - hvad er forskellen og hvordan arbejder man med begge dele".
 
Kanon emne :-))) Fokus var primært på hvalpetræning, og det landede lige i Oldfruens turban :-)))
 
Jeg har fået SÅ meget med hjem i dag.....og jeg troede egentlig at jeg også ville få en meget træt Malou med hjem, men selvom hun har været så meget på i løbet af dagen, så er det først her ud på aftenen, at hun er gået omkuld :-))

En festdag....:-))

Det har været en total festdag :-)))
 
Først rallychampion kursus hos Johanna, med fokus på de nye rally øvelser. Jeg var godt klar over, at især to af de nye øvelser kommer til at give Princesse Peia udfordringer....og det fik vi da også bekræftet på dagens kursus :-)
 
Johanna udfordrede os  nogle sjove træningssessions med fokus på "du kender ikke den næste øvelse du skal udføre" hvilket var rigtig sjovt at prøve, og vi sluttede dagen med en "point-jagt", hvor man selv valgte sin rute gennem de opsatte skilte.

Gaverne er klar..:-)

Oldfruen har haft fri i dag......"rengøringsfri".......og jeg nåede "igennem", så jeg nu kan bruge hele week'enden til hundesjov :-))
 
Imorgen går turen til formiddags rallychampionkursus hos Johanna, hvor Peia skal udfordres i indlæring af de nye rallyskilte. Lidt fedt selv at skulle være kursist denne gang :-))
 
Bagefter ræser vi hjem til 20 års fødselsdag på Kennel Lassie, hvor Daisy....Peia's mor....og Vonda, i fællesskab fejrer deres runde 10- års dage.

Princesse Peia 8 år

I dag fylder Peia 8 år :-) .....og mine tanker var til morgen..."gid hun ikke gjorde det"......for jeg har bare ikke lyst til, at Peia bliver ældre.
 
Peia er noget helt specielt for mig og hvor ville jeg ønske, at jeg kunne standse tiden og fastholde nuet med min pragtfulde Princesse :-)
 
Peia har altid været - og er stadig - en energibombe af format, samtidig med at hun mentalt er, alt hvad man kan ønske sig af en Lassiepige.
 
Mine tanker kredser rigtig meget om Cocky, som jo også ville være fyldt 8 år idag, hvis ikke han var rendt ind i en flåt, som evnede at tage livet af ham, for et par måneder siden.

Skambidt.....

Nogen gange er man lige ved at eksplodere over andres tåbelige adfærd.....
 
Har haft det sådan de sidste par dage.....og derfor er det blevet til ingen træning af mine søde fraggelpiger og heller ingen rolige "hjemmeforhold" siden mandag morgen, pga. store udfordringer på jobbet. Har først været hjemme fra jobbet efter kl. 18.00 i flere dage, og det holder et aktivt hundeliv ikke til i dagevis :-))
 
Jeg føler mig "skambidt" .

Team SHS...:-))

Dagen var reserveret til Team SHS, som startede i Køge med en skøn strandtur for fraggler og andre skønne racer :-))

Oldfruen lærte bl.a. at Malou ikke reagerer på indkald, hvis der er dømt hvalpeleg for fuld udblæsning ...:-)))
 
Bagefter var der brunch hos "Slagter Stig"...også i Køge, hvor vi løste er par teoretiske opgaver på gruppeniveau.
Bl.a. øvelsen, at bliver stop-mætte på under 2 timer :-)))) Sikken et måltid :-))

En fisk i eget akvarium...:-)))

Det går ikke så stærkt med at få opdateret bloggen....men jeg føler, at vi er undskyldt :-)))....for.....der er godt nok knald på i fritiden p.t.
 
I onsdags var jeg til Rally-dommereksamen i DKK, ....en fantastisk aften, hvor jeg i den grad følte mig som en fisk i eget akvarium.......:-)))
 
Havde planlagt en fridag, for at have god forberedelsestid på dagen, men den blev forpurret af en "ørelæge-dag", hvor klinikken står på den anden ende, .

Zig-zag....

Når vi går vores morgentur, passerer vi en naboejendom, hvor der bor en sort labrador hanhund......heldigvis bag forsvarligt hegn ..:-))

Hunden er ganske sød, men ikke vant til at omgås andre hunde, så den finder os meget interessante når vi passerer, og jeg tror, at den betragter det som en kæmpe "se lige mig" fest.
 
Den kaster sig nærmest ud i hegnet og render i zig-zag fra sted til sted i haven, og da der samtidig er beplantning langs hegnet, ved man aldrig om hunden står et sted og "lurer".

Slanke Princesse Rosetta :-))

Peia har været på farten de sidste to dage....og skal såmænd også afsted igen imorgen :-)
 
Igår var vi hos Dr. Dyr til rutinemæssig vaccination, og så kommer man altid på vægten lige inden.

Oldfruen jubler stort....for Peia har tabt sig 4,5 kg siden Malou er flyttet ind, så nu mangler Peia kun at tabe ½ kg, så er hun tilbage på sin oprindelige kampvægt, hvor hun var for 1 år siden, da vi sagde farvel til Zcarlet.
 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint