-
Min blog

Oktober 2012

Et skud i bøssen......

Så er Oldfruen og Princesse Peia tilbage på luxusholdet hos Fru Skrap...:-)))
 
I modsætning til sommerens hold, som jeg fandt for "overbooket", er vi nu kun 4 luxuselever på vinterens "Hollywood-hold".....så der er masser af tid til den enkelte ekvipage, tid til masser af detaljer og god plads at røre sig på i træningshallen.
 
Sæsonens tema er, "Fokus på at øvelserne lykkes første gang" samt "detaljetræning".

Ikke så ringe endda.....

Dejlig søndag....først med Oldfruen som instruktør for et Rally expert/championhold....og bagefter sprang vi direkte over i en gang "Uofficielle LP-prøver".
 
Peia var på i LP3-klassen, og det var såmænd ikke så ringe endda :-) "Kun" 3 nuller....hvilket var helt acceptabelt, da Peia ikke har gået et eneste LP3-skridt de sidste 1½ år...:-))))
 
Ingen træning forud for dagens prøve har hun fået, og dagens resultat er jeg bestemt tilfreds med.

Klar til hundeudstilling....

Oldfruen føler sig helt tom indeni, efter at have sagt farvel til elskede Zcarlet......og for et par uger siden, fik jeg lyst til at gå igang med et puzzlespil.
 
For år tilbage....inden min hundeverden begyndte, samlede jeg puzzlespil i stor stil....jo flere brikker jo bedre, og jo sværere jo mere udfordrende....men siden vi fik hund, har min puzzle-hobby været lagt på hylden.
 
Igår rundede jeg Fætter BR og investerede i et herligt puzzlespil med motiv af den kendte tegner Jan van Haasteren.

Det er bare så svært....

Det er bare så svært at skrive om Zcarlet.....elskede Zcarlet, som ikke er her mere...
 
Elskede Zcarlet, som vi har måttet sige farvel til, da vi ikke mere kunne magte hendes nervøsitet, angst for alverdens ting, .....og udfald mod børn og andre hunde .....og efter en længere periode følte vi, at vi langsomt tabte kampen om, hvorvidt Zcarlet kunne fungere i hverdagen ...:-((((
 
Zcarlet har været på både let angstdæmpende og svær angstdæmpende medicin i en periode.

2 måneder til juleaften....

Der er kun 2 måneder til juleaften....og i dag stødte jeg på "julegavepapir, pebernødder og brunekager" i indkøbscentret, og tænkte...."Ups....måske er jeg bagud....og ræsede derpå ind i den nærmeste butik og købte den første julegave år 2012"...
 
Pyhhhhh...så er man ligesom igang....:-)))))
Tænker, at alle andre nærmest på nuværende tidspunkt er færdige med deres julegaveindkøb, men jeg når det nok i sidste øjeblik.

Oldfrue træd varsomt....

Aftenens luftetur for fraggler og gamle Oldfruer sluttede med, at jeg nær havde trådt på en stor tudse midt i indkørslen.....:-/
Fornemmede lige den bløde foremmelse under skosålen, og tænkte..."Fuck....hvad er det.....og så i et splitsekund en nylagt hundelort for mig, men tanken var lige så hurtigt væk, for hvem ialverden kunne have lagt en sådan i indkørslen, som er lukket for uvedkommende....altså pånær store tyrekalve.

Cocky og Peia 7 år....

Cocky og Peia fylder 7 år idag....og vi takker for alle lykønskningerne som er tikket ind..:-)
 
Havde egentlig lovet dem, at bage boller med flag og festpyntning, men det droppede jeg, da vi pludselig havde brød nok i køkkenet, efter at jeg røg rundt om den lokale bager søndag morgen.....(noget vi ellers aldrig gør).....
 
Årsagen var, at dagen har været dedikeret til Mads-dag....i anledning af af hans mor og far skulle på jagt....og da jeg skulle afsted ved 7-tiden, for at hente ham, fik jeg tanken at runde duften af nybagt brød hos bageren.

Sundhedsforsikringer...

Oldfruen har den seneste tid tænkt, at jeg skulle huske at følge op på Cocky og Peia's sundhedsforsikringer.
 
Fik det gjort i dag, og det var umiddelbart i "sidste sekund"...men.....selvom Oldfruen er gammel og lidt ude af kurs i disse dage, fattede jeg budskabet og evnede at tænke klart og rigtigt......:-)))
 
Det forholder sig således, at Cocky og Peia's sundhedsforsikringer er skruet sammen, så der er fuld dækning for sygdom m.v.

Alliker i skorstenen......:-))))

Blev ringet op her til aften....af "seriøse" Falck, som ville tale med Jan.
 
Vi har en fast aftale om, at jeg altid siger, at han ikke er hjemme, for Jan gider simpelthen ikke useriøse bogklubber, filmforlag, og telefonsælgere der skal have penge til velgørende formål lige omkring spisetid......såæææææ...."Ja, du taler med Conni, og nej...Jan er ikke hjemme....hvad kan jeg hjælpe dig med ???"
 
Jo....Falck kunne tilbyde et abonnement mod "Alliker i skorstenen".

Helt ærligt....:-)))

Fik noget af en griner, at jeg i dag hørte i radioen, at "Efterårsferien har lagt skolerne øde"...!!!
 
Helt ærligt....:-))))....og hvem kan det så komme bag på ???
 
Gad vide om der manglede nyhedsstof, eller om journalisten sprang skoleårene over, siden det kunne komme som en overraskelse, at når der er ferie er der ingen undervisning.
 
Apropos undervisning, så er Oldfruen ved at planlægge lørdagens "Motivationskursus for instruktører", som jeg skal afholde sammen med Mr.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint