-
Min blog

November 2012

....rally do....

Onsdagen står nu i "Rallytræningens tegn"....sammen med Lisa ...:-))
 
Fik igår sat fokus på, "hvad er det der sker, når Peia skifter fra venstre til højre side", og analysering af gårsdagens træning er, at der skal MEGET MERE HØJREHANDLING på vintertræningsbanen med Peia, inden hun er i stand til, at rykke fra de nuværende max. 90-92 point på prøvebanerne i Championklassen, til noget der ligner en "pind".

Et Peia-valg.......

Det er lidt trist....men også dejligt......for imens Oldfruen er trist over savnet af Zcarlet.....er det samtidig dejligt at se, hvordan især Cocky har forandret sig til ukendelighed på det seneste :-)
Cocky er bare så glad, og han er mega glad over at træne igen.

Anderledes er det med Peia, for hun har jo trænet hele tiden.....men......hun er nu blevet til en "hovedløs høne", der laller træningsglad rundt, samtidig med at hun har lidt problemer med at styre sin "lassie-motorik".

Gode point....:-)))

Peia har været til Rallyprøve i Sorø idag.......og jeg er mega godt tilfreds med dagens 90 point (med to ommere = minus 6 point).
Så lidt slinger der kostede 4 point, kan jeg vist ikke være utilfreds med...:-))))
 
Jeg fik en spontan nørdkommentar, omkring Peia's rallyadfærd for et par uger siden, af Anita, og det bundfældede sig hos Oldfruen.
Anita sagde nemlig..."Har du nogensinde lagt mærke til, at Peia reagerer på den mindste kropskommando du gør, og hvis du flytter dine hænder, flytter Peia sig også".

Tak.....

Tak for diverse mails om "hvalpe" til salg.......mails, som jeg aldrig har fået, imens vi havde både Fragglerne og Zcarlet...men nu, hvor Zcarlet ikke er her mere, tikker der hurtigt "hvalpe-til-salg mails ind......
 
Odfruen bliver ked af det hver gang......for jeg har slet ikke lyst til en ny hvalp lige nu.......:-(((
 
Er det så svært at fatte, hvor forfærdelig ondt det gør, at tage en beslutning, som den vi måtte træffe med Zcarlet ?

Cocky Evigglad...:-)

Da jeg vågnede i morges, var Zcarlet ikke min første tanke.....det var Cocky Evigglad...:-)))
 
Det føltes ok og godt, at jeg begynder at tro på, at jeg overlever tabet af Zcarlet.
 
I går aftes trænede jeg sammen med Lisa....og efter en times tid med Louie og Peia, kom "drengene" på banen...:-)
 
Speedy er toptunet unghund.......så fællesmål for træningen med "drengene" var, at de kunne holde fokus og være "på".

Brørup og blinkende lygter...:-)))

Sikke en sniger...:-)))) 200 km til det mørke Jylland og 200 km retur igen, til en Rally-prøve, som skulle være Cockys genstart på Rallybanerne...:-)))
 
Det blev det også...:-)))
 
Netop ankommet, mødte jeg en tidligere Fynsk kursist, som oplyste, at hun lige havde trukket begge sine hunde, pga. forholdene i hallen.....glatte gulve og et udstillingsinferno af de store...:-(((
 
GISP....!....tænkte Oldfruen, og kikkede nærmere på forholdene.

Totalt hyggelig formiddag..:-)))

Oldfruen har været til Mr. Übernørds 60 års brunch-fødselsdag .....og naturligvis var Fragglerne med bag i Fraggel-jeep'en..:-)))
 
En totalt hyggelig formiddag, med alt hvad hjertet kunne begære af både spiselige lækkerier og hyggeligt Nørd-selskab ....:-))))
 
Både før og efter den 60-årige festivitas, fik fragglerne en luftetur langs den tætliggende lystbådehavn..:-)))..og hjemme igen ved 13'tiden blev der svunget rengøringsklude og sæbevand, for hele søndagen er helliget en "sniger" til Brørup, hvor Cocky skal til sin første rallyprøve i 4 år.

Træning.....

Sydkystens Hundeskole har lejet en ny træningshal i Køge til indendørs kurser i vinteren 2013.
 
Dejligt at vide, at vi har en fast hal til at afholde kurser i resten af indendørssæssonen, og Oldfruen har nu opslået holdene, "Think, Plan, Do....målrettet LP træning a la DKK LP1, LP2 og LP3-niveau", "Rally Expert/Champion hold", hvor der trænes detaljer med både venstre og højrehandling i disse to svære Rallyklasser, og sidst men ikke mindst.

Det går så godt....

Oldfruen føler det går fremad med Cocky's kontakttræning.....og ja...vi er ikke nået længere end der til endnu :-)))
 
Jeg har ingen hastværk, for hvis ikke jeg har kontakten med Cocky, så er der ingenting at bygge træningen på.
 
Aftentimen igår hos Fru Skrap delte jeg, med "først 25 minutter med Peia", så "20 minutter med Cocky" og til sidst "20 minutter med Peia igen".
Perfekt plan..:-)
 

Fragglerne på Næsset....

Fragglerne har været på Næsset hele week'enden.....og hvis nogen skulle være i tvivl om, hvad Næsset er, så er det Tuse Næs ved Holbæk, og helt specifikt har vi været på week-end kursus fra lørdag morgen til søndag eftermiddag på Lyngholm Hundeskole ..:-))))
 
Det er 4. eller 5. gang Oldfruen er på Helle Damkjær LP-kursus....husker det ikke specifikt, men Helle mente selv at det måtte være 5.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint