-
Min blog

Marts 2016

Bo på en pløjemark....

Igen i dag - laserbehandling af Peia's ben....og der er sket SÅ MEGET i påsken - på den positive behandlings-front :-)


Peia's sår er ved at hele op, bandager og forbindinger er kommet helt af, ingen væske fra sårene og hun har nu kun en lille beskyttelseskappe ud over benet i løbet af dagen.

Det er helt fatastisk :-)

Samtidig begynder vi at kunne kende den gode gamle Fraggel igen, og der har de sidste par dage været leg i haven sammen med Malou :-)

Nu håber vi fremgangen holder og at Peia også gør det i langt tid endnu.

Op af Peia-bakke.....

Der kom en SMS i formiddags...."Er alt ok ?" stod der, men henvisning til, at jeg ikke har opdateret min blog i 9 dage.

Jeg må indrømme, at jeg ikke har haft så megen lyst til at opdatere, for dagene er lidt svære med Peia. Nogle dage er hun tip-top og dagen efter er det noget skrammel igen.

I mandags syntes dyrlægen at hende sår på benet var så flot og i så fin heling, at det var fantastisk, og i går onsdag var der er der pludselig på en enkelt dag opstået et nyt sår andet sted på benet.

Oldfruens husapotek.....

Det går godt - i hvert fald rimelig godt - med Peia, forstået på den måde, at hun er glad, sulten og vil være aktiv som hun plejer.

I samme anledning er Oldfruens husapotek vokset kraftigt de sidste 14 dage - i takt med at hendes dankort er blevet svækket en del.

Da Peia ikke tåler medicin i øjeblikket, forsøger vi med flere andre produkter/behandling og efterhånden tæller den en hel del dagligt, men det gode er, at det ser ud til at have en god virkning på Peia, i hvert fald trives hun fint igen.

En lille Callip's ....

Så kom hvalpen til verden.......i går aftes :-)


Oldfruen og jeg havde en fridag, da Peia skulle til laserbehandling med sit ben og det blev ikke til så meget andet, udover lidt rengøring og så ellers at holde sig fødselsopdateret på Norge-distancen :-)

Fødslen startede tidligt i går morges og da der 17 timer efter, endnu ikke var sket noget i retning af presseveer eller "hvalpe der var på vej ud", blev tæven tilset af dyrlægen, der syntes at der skulle foretages et kejsersnit, for tæven var ved at være lidt træt og med en scanning der havde vist 9 hvalpe kunne det godt blive en sej omgang.

U-vending.....

Oldfruen har godt kunnet mærke det de sidste par dage......følelsen af, at det nok ikke går med Peia på den lange bane, og skal man så kaste sig ud i noget nyt med Gamle Princessen eller hvad ?

Svaret er en U-vending....

Peia har det jo OK, efter sidste uges nedtur, dvs. hun er glad, hun spiser og hun vil træne......men......hun vil helst ikke lege med Malou - ihvertfald ikke "vilde dyr" med meget løb og ræs, og hun har altså ondt i det ene bagben.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint