-
Min blog

Marts 2015

Sommertid......

Elsker sommertid......:-)

Aftenerne er lyse og os der går på arbejde kan nå at komme ud og træne i dagslys :-)

Det er simpelthen fantastisk, og man lægger rigtig mærke til det når sæsonen starter op......og så kan vi næsten ikke vente med at komme på træningsgræs, i stedet for at træne indendørs, som vi jo også har nydt hele vinteren :-)

Når den mørke sæson nærmer sig, længtes vi efter at træne indendørs, og når det igen bliver forår, har vi bare så meget brug for at komme ud og træne.

Tankespind...

Det kværner rundt i Oldfruens hoved......

En masse tankespind kører og meget af det handler om de kommende prøvesessions - især med Malou.

Har trænet mod LP2 med Malou siden oktober 2014 - målrettet syntes jeg selv - men alligevel kan jeg godt blive i tvivl om hvor langt vi egentlig er sådan prøvemæssigt....for.....

Billedet tegner sig efterhånden, og nye steder og nye indtryk giver en dårlig event for Malou's performance......velkendte steder og velkendte indtryk giver fantastiske resultater med samme hund !

Så gik der lige en uge igen.....

Så gik der lige en uge igen - og det blev en travl uge :-)

Mandag med træningshold på Lyngholm.....tirsdag med selvtræning i Optimeragruppen i Ringsted.....og onsdag med LP-træning sammen med Lisa og Speedy.

Torsdag skulle jeg have været på Johanna kursus, men det blev der skudt en hvid pause-pil igennem, da vi skulle have åbent hus på jobbet.

Åbent hus med balloner, flag, fest og ekstra lang åbningstid......og en kollega som ikke var helt frisk.

Demo-duks....

Det har været den fedeste instruktørdag :-)

Turen gik for 4. gang til Munkebo på Fyn - til Hundestjernen - og årets forårstema var "LP2 og LP3-træning" med klubbens instruktører.

Det er som sagt 4. gang jeg holder heldagskursus for Hundestjernen, og jeg ELSKER at komme i deres klub. En klub hvor der er SÅ meget fokus på "det niveau vi er nået til" og "vi har ikke behov for at sammenligne os/konkurrere mod hinanden".

Alle instruktører er på eget træningsniveau i enten LP2 eller LP3, så det var udgangspunktet for dagens kursus.

Så blev det forår..:-)

Så blev det forår :-)

Sikken et vejr og sikken en dejlig dag :-)

Vi lagde ud med en skøn Lassietur sammen med andre Lassieejere og vi sugede til os af masser af hyggeligt selskab, frisk luft og skønne omgivelser.
Turen sluttede med hjemmebagte boller og kaffe i det fri :-)

Derfra gik turen videre til Sorø - til et kort visit hos Mads og Mark......:-) Mormor skal kun arbejde 2 dage i den kommende uge, så der bliver rig lejlighed for at nyde drengene......ikke mindst Mads som fylder 4 år på torsdag.

Fantastisk eftermiddag.....:-)

Oldfruen er nu influenza rask, og heldigvis for det :-)

I dag skulle jeg afholde rally-inspirationskursus for Rødovre Brugshundeklub, og så er det ret smart at være på toppen og fit for fight, når man skal være "på" i en del timer uafbrudt.

Det blev en fantastisk eftermiddag :-)

SÅ motiverede og engagerede instruktører, som i den grad sugede til sig af nye rallytræningsmetoder.

Især Oldfruens ide med at alle kursister er på banen samtidig og bliver holdt til træningsilden i mindst 20 minutter fra man starter sin rallyinstruktion, når man underviser, tog kegler.

KCS...

Peia var til dyrlægetjek med sine øjne i onsdags, men først nu tillader Oldfruens influenza at holde hende så meget på højkant, at bloggen kan opdateres.

Peia's ene øje var uforandret - det andet en anelse dårligere, men ikke noget af betydning.

Dog så meget, dyrlægen valgte at skifte præparat mht. sterile øjendråber.

Det er noget med, at det ene præparat fremmer kroppens eget produktion af tårer, og at det andet præparat er bedre til at blødgøre hornhinden, så Peia bedre kan fokusere korrekt, når hun skal skifte fra lavt til højt, eller omvendt, niveau.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint