-
Min blog

Marts 2014

Malou 1 år...:-)

"Lille" Malou fylder 1 år i dag :-))))

Utroligt som tiden går, og vi forstår slet ikke, at der allerede er gået et år siden hun så lassie-dagens lys :-)

Som nogen nok husker, kom Malou noget uforudset ind i vores flok.

Efter tabet af Cocky....... og med en Peia, som blev ked af at være alene-fraggel, skulle der ske noget ret hurtigt, og så trådte Winnie Kennel-mor i karakter, og tilbød os at købe den hvalp, som hun havde tiltænkt sig selv, fra et kuld som hun lige havde sat i verden.

Rallyplanlægning....

Rally er og bliver en populær hundesport :-)
 
Forleden udbød jeg et begynder/øvede hold i omegnen af Holbæk - et hold som nu er fyldt helt op....:-)
 
Da jeg planlagde holdet tænkte jeg...."Mon der er nogen der vil træne rally "ude på landet", og det skal jeg da lige love for at der er.
 
Det bliver rigtig spændende at starte holdet op, et hold som kommer til at bestå af nybegyndere og et par stykker, som er klar til at tage fat på indlæring af "fri ved fod på højre side".

En pind til stakken...:-)))

Vi har været til officielle rallyprøver i Sydkystens Hundeskole (SHS) i dag....og hentede en pind med hjem til stakken...:-)

Peia stillede fra morgenstunden i Championklassen, som hun har gået i de sidste 1½-2 år......

Klassen er svær - og bestemt meget svær for en krudtugle som Peia, der gerne vil tilbyde alverdens øvelser, på både venstre og højre side, og da man skal kunne alle øvelser på både venstre og højre side, er der for Peia masser af muligheder for, at "fejle" på prøvedagen.

Forårsbussen.......

Oldfruen er på farten .....og dette års usædvanlige forår taget i betragtning, er både natur og Oldfruen fremme i forårsbussen :-))

På vores morgenture oplever vi, at mirabelletræerne allerede blomstrer med smukke hvide blomster......men desværre også, at dræbersneglene dingler rundt på matriklen klokken 06:30 om morgenen, hvor jeg stadig syntes, at det er "vinterkoldt", og på fraggelniveau senere på dagen, er forårstræningen i fuld gang på banerne derude .

Whimzees.....

Syntes vi har været lidt meget til dyrlæge den sidste måneds tid......

Theo.....den hvide "grimme" kat....er stadig ikke fit for kattefight, og vi syntes, at det ser ud, som om han er på vej mod endestationen, da den prednisolonbehandling han er i gang med, ikke har den ønskede effekt mere :-((

Fragglerne........Peia og Malou var med omkring Dr. Dyr i sidste uge for at købe Seresto halsbånd og blev anbefalet at blive ormebehandlet hver 4. uge, grundet Fødevarestyrelsens anbefaling.

Så er der serveret......:-)))

I går landede bogen "Klik dig til succes" fra Hund & Træning, en spritny træningsbog på pære dansk fra team Ingerslev og Karen Ulrich....:-)

Bogen er det digert værk på 543 sider, og i min terminologi det mest geniale der er sket på den teoretiske træningsfront i Danmark længe......:-))

Hold da helt op hvor er bogen velskrevet og veldisponeret, så man kan læse bogen fra A - Z eller vælge at bruge den som opslagsværk undervejs i sin træning.

Ud af min butik....:-)))

Lørdagstræning i Herringløse sammen med Lisa :-)

Vi mødtes tidligt på eftermiddagen og gik en dejlig tur med hundene i det skønne solskinsvejr, var klar til at entrere træningshallen kl. 15:00, som vi havde booket os ind til.

I timen inden kl. 15:00 var der agilityhold, og da deltagerne efter træningen slog sig ned i hallen med wienerbrød og hygge, trådte Lisa i karakter med sætningen...."Så må I gerne forlade hallen".

Herlig aften.....

I går fik vi startet vores "selvtrænings-rally" op - sådan rigtigt - og vi var i alt 5 hundeførere med 7 hunde, til 2 timers træning i "trælasthallen".

Super herlig aften, hvor vi både "gik alene" og trænede, bedømte hinanden på en hel bane, med efterfølgende feed-back og sparrede omkring nogle af de nye øvelser, som giver udfordringer at få helt på plads.

Især øvelserne, "hund gå rundt om fører" og "hund bakke 3 hundelængder væk" brugte vi noget tid på, og så kom snakken helt naturligt over på "håndtegn" og "forstår hunden egentlig, hvad det er, vi ønsker at den skal gøre" ?
SiteBuilder drevet af  Vistaprint