-
Min blog

Marts 2013

Sjovt som øjne ser forskelligt på den samme ting....

Så er rallysæsonen skudt igang, og årets første forårsprøve foregik i Sydkystens Hundeskole, i vores træningshal i Køge.
 
Oldfruen havde ikke de store forventninger til Peia's præstationer, og jeg havde på forhånd valgt at holde 100% fast i mine mål for prøven, nemlig at holde et jævnt og pænt tempo, begrænsede håndtegn uden "store fagter" og ikke noget med at prøve at redde en "kikset" øvelse.

Sommertid forude...

I nat overgår Familien Danmark til officiel sommertid....og jeg må erkende, at vi på Rolatorstien åbenbart stadig kører på "uofficiel vintertid"....for morgenen startede med et nyt lag sne på matriklen.....og det er der ikke meget sommer over :-))
 
Oldfruen strøg på formiddags-shopping ...og i kludebutikken for "konetøj", fik jeg valgt en stak basis-kluns, og ved kassen sagde ekspeditricen,...."Ja, det er efterhånden mest basistøj vi sælger, for det er ikke til at købe ind til det danske vejr mere.

Mormor's drenge :-))

Lige så meget som Skærtorsdag gik op i hunde, lige så meget gik langfredag op i børnebørn a la "Mormors drenge" :-))))....og hvor er de skønne :-)))
 
Mads på 2 år, som er godt igang med sin "papegøje" tid, hvor han forsøger at gentage, stort set alt hvad han hører :-)
 
Vi brugte formiddagen udendørs mellem "fars gravemaskiner", traktorleg for 2 årige og mormors fraggler.

Tror at Mads mener, at begge fraggler hedder "Peia".

Hundestjernen....

Oldfrue har tilbragt Skærtorsdag på Fyns land....nærmere betegnet hos "Hundestjernen" i Munkebo.
 
Jeg har aldrig været i Munkebo og for at komme dertil, skal man igennem Kerteminde.
Hold da helt op hvor er naturen smuk ved Kerteminde....selv på en "vinterdag" ultimo marts .... :-)))

Årsagen til, at jeg har været på Fyn idag, har været, at DGI havde inviteret mig til at holde et heldagskursus for 8 instruktører, med fokus på "motiovation af kursister og instruktører".

Frost, fuldmåne og fuglesang....

Har lige været på aftentur med fragglerne, og udenfor er der frost, fuldmåne og fuglesang :-)

Det virker totalt spookey at der er forårsfuglesang, samtidig med at sneen knaser under støvlerne.....men fuglene er åbenbart helt sikre på, at nu er det forår :-)
 
Hørte et sted, at det ikke er temperaturerne der fortæller fuglene, at det er forår.....men derimod lyset....og lyset har vi heldigvis masser af i disse solrige og kolde dage :-)

Mormor søndag .....

Vupti....og så er den week'end gået :-)))

Lørdagen blev brugt på 3 x hundetræningshold, efterfulgt af et selvtræningshold....så hele dagen stod i hundenes tegn. Det var samtidig sidste træningsgang i denne runde og dermed farvel til 18 engagerede kursister.....og heldigvis er det "på gensyn" til en del af dem, på mine kommende hold.:-)
 
Søndagen var afsat til rengøring og hygge.....og midt i det hele blev der også tid til børnebørnbesøg :-))) 

Håber ikke P-vagten læser med.....

Fragglerne er med Oldfruen på "arbejde" hele denne uge, og sidste dag er forhåbentlig i morgen, for så går Jan på påskeferie :-)
 
"På arbejde", betyder at Cocky og Peia sidder i bilen hele dagen, og i den anledning nægter jeg at parkere, der hvor jeg normalt holder på langtidsparkering i forbindelse med mit arbejde.
Føler der er "alt for stille" og hvis nogen har ufine hensigter, er det meget nemmere at gennemføre dem på en stille  afsides P-plads, end på et af de mest trafikerede steder i centrum.

Vintervejr....

Oldfruen syntes efterhånden, at det er lidt svært at holde af vintervejret.

Fedt nok, at hundene ikke slæber mudder ind på gulve og i pels, men at man midt i marts måned, dårligt kan stikke en fraggelnæse udendørs, uden at blive mødt at sneflokke der kommer vrimlende, frost i næsen og en halvstiv kuling fra skiftende retninger i ugevis, dræner selv en hardcore fraggelfrue på sigt.
 
Helt ærligt....jeg er møg træt af vintervejr :-)

Gennemluftet....

Søndagen bød på blæst og kulde.....men den vejrtype kan ikke skræmme en rigtig Lassieejer fra dagstræning med indlagte pauser :-)
 
Skøn dag, og Oldfruen er bare så glad for, at få lov til, at være instruktør for de herlige lassiehunde.
 
Vi startede kl. 10:30......og idag blev træningen indledt med de grundlæggende rallyøvelser a la "fremadskridende skilte", som der er mange af i begynderklassen.
 
Winnie havde lavet lækker supper med skønne flütes til os, og helt utraditionelt gik vi indendøre i frokostpausen :-) Normalt er vi ude hele dagen, uanset vind og vejr, men idag var det meget koldt ude i vinden, så vi røg ind foran brændeovnen til suppetraktementet :-)

Hug en hæl og klip en tå....

Store katten kom med hjem fra dyrlægen i går.....efter en lidt "dramatisk" operationsdag.
 
Da jeg indleverede katten til narkose, bad jeg dyrlægen tjekke kattens vejrtrækning, idet han i en periode har haft en "sjov" hoste.
 
Midt på formiddagen ringede dyrlægen....med besked om, at katten lider af kronisk bronkitis.....deraf den "sjove" hoste, og Fru Dyr bad om vores accept på, at hun måtte lægge katten i narkose, idet der var en vis risiko for, at han ville "stå af" undervejs.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint